Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan Oda'ya sesleniyorum eyyy Oda sen kim oluyorsun ya, ya görevini doğru düzgün yap ya o koltuğu terket kardeşim (Kombin yaptım)
Oda ve ekibi fan sayfalarında ki konuşmaları takip ediyor ve ona göre senaryo yazıyor sanki son 1 2 senedir. Yamato olayı Lucci olayı Carrot olayı hep sayfalarda olmasın denen şeyler oluyor olsun denen şeyler olmuyor. Bu TS olayından sonra bu denizciler ve hükümet bu Oda'ya ne etti. Bir tane sağlam denizci yok ya şu gelse tayfanın aklını alır diyebileceğimiz (Bkz. Garp, Sengoku)
WG ne yapıyor ne ediyor kendini rezil ediyor zaten. Bu koca seride WG'in tutan bir tane planı var mı? Cobra olayıda Luffy öğrenince fiyaskoya dönecek çünkü.

Kesin eminim Oda bu korsanların hepsini tanrı yapıp denizcileri ve dünya hükümetini altına tebası yapacak başka açıklaması yok.
Seri gerçekten rezalet ilerliyor ya wano savaşının bittiğinden beri 1 tane tutarlı bölüm yok. Amiral Ryoukugyu bekledi insanlar yıllarca bir geldi malın önde gideni, Oda'nın kendini bir anca önce toparlaması lazım.
Sadece Türk gruplarında değil yabancı gruplarda da çok fazla tepkiler var.
Birde RED fiyaskosuna denk geldi bu dönem bilmiyorum ya ben sadece okumak için okuyorum son sayfaları
 
Ben Kaido'dan bir uyanış görmeyi çok istedim ama olmadı. bunun dışında Impel Down'daki hayvanları saymazsak zoan uyanışı görmedik seriide, Nika hariç. Nika'yı göz önünde bulundurursak farklı şekillerde de olsa zoan uyanışları absürt güçler bahşediyor olabilirmi, ne dersin? Nika'da toon force, leoparda x marvel karakteri, ne olsun hulk, gibi.
Zoan kullanıcıları bile isteye meyve uyanışı yapmıyorlar çünkü Zoan'ların da bilinci var. Paramecia ve Logia meyveleri çevreyi etkiliyor ama Zoan direk bedeni etkiliyor. İmpel Down gardiyanları tamamen Zoan formunda kalmışlar artık geri dönüşleri yok muhtemelen. Luffy'nin uyanış açma sebebi de meyvesinin Hito Hito yani insan insan meyvesi olması yani hiçbir zaman bilincini kaybetmeyecek. Hito Hito meyve kullanıcılarının uyanış yaptığını görebiliriz. İleride Chopper uyanış açacaktır.

Şöyle bir şey de olabilir iradesi zayıf kişiler uyanış açarsa meyve vücudu ele geçiriyor olabilir. İradesi güçlü olan kişiler açarsa meyveye hakimiyet sağlıyordur ve bilincini koruyor olabilir ve istediği zaman uyanış formuna girip çıkabilir. Zoro'nun, Enma'ya iradesinin üstün gelmesi gibi (Gerçi baskın olan Enma gibi duruyor ya neyse) ya da Cavendish'in Hakuba'yı iradesi altına almak istemesi gibi.

Zoan'ların uyanış özelliği bedenin aşırı hızlı, güçlü ve dirençli olmasını sağlıyor bir de çok çabuk yenileniyor. İmpel Down'daki gardiyanlar içinde bu söylendi. Mitolojik Zoan olanlar uyanış açtığı zaman farklı şeyler görebiliriz mesela Yamato uyanış açacak olsa çok daha güçlü bir şekilde buz saldırıları yapabilir onun dışında meyvesi koruyucu tanrı olduğu için farklı güçler de görebiliriz.
 
Okuyucu bunu hak etmiyor.Oda kendi ayağına sıkıyor sürekli,acayip kıllandım.İyi bari Arlong,Foxy,Hody ve niceleri çıkın çıkın gelin.
olay aslında şu; adama görev veriliyor git vegapunku öldür diye artık nasıl bir şans varda bizim tayfada orda yani aslında olması gereken bizim tayfanın orda olmaması. Lucci luffyle değil,luffyler aslında cp0'ı görmeye gelmiş gibiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık