Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


- Chapter 1,068: "The dream of a genius."
- On the cover, Caesar and Judge are still fighting as they reminisce about their MADS days.
- The title of the chapter refers to Vegapunk's dream, which is to be able to provide free energy to everyone in the world.
-However, as his investigations have led him to that ancient and mysterious energy source, the World Government will soon erase him from existence.
- Shaka orders S-Snake, S-Hawk and S-Shark to be sent to the front. He also gives the "control authority" to Sentoumaru.
- Lucci attacks Atlas with his "Roku Ou Gan", who ends up seriously damaged.
- At the end of the chapter, Luffy's group and Lucci's group meet.
 
- Bölüm 1068: "Dahilerin hayali."
- Kapakta , Ceaser ve Judge kavga etmeye devam ediyormuş. Ve mads günlerini konuşuyorlarmış
- Bölümün başlığı Vegapunk'ın dünyada ki herkese bedava enerji verebilme hayaline bir gönderme imiş.
- Fakat araştırmaları onu gizemli ve eski bir enerji kaynağına götürüyormuş. Bu yüzden dünya hükumeti onun peşinde imiş.
- Shaka, S-Snake, S-hawk ve S-shark ı cepheye göndermiş. Bunların kontrol yetkisini de sentoumaruya vermiş.
- Lucci reis Atlasa "Roku Ou Gan" ile saldırmış baya da hasar vermiş.(Bilmeyenler için kuyruğu ile Luffy'i tutup aduket tarzı yaptığı yetenek)
- Bölüm sonunda Luffy'nin grubu ile Lucci'nin grubu karşılaşmış.
 
Son düzenleme:
- Bölüm 1,068 "Dahiyane bir Hayal"

- Kapakta, Ceaser ve Judge dövüşmeye devam ediyor. Kafalarının üstünde "MADS" günlerine ait flashback balonları varmış. Bu flashback , Vegapunk ( Kumanın bize Vegapunk'ı tanıtırken üzerinde olan kıyafetler ile görüyormuşuz.) ve bir silüet görüyormuşuz . :alkis:

- Lucci Pythagoras'a(Punk 04) EggHead adası yakınlarında Cipher Pol gemilerinin kaybolması hakkında soru sormuş. Pythagoras hiç bir ilgisi olmadığını söyleyip. CP0'nun adadan ayrılması konusunda ısrar ediyormuş.

- Lucci CP0 ajanlarına gemiyi terk etmeye hazırlanmaları için emir vermiş. Daha sonra Seraphim Kuma'ya "S-Bear" diye seslenip hepimizi "Nikyu Nikyu no Mİ" nin gücü ile adaya gönder demiş. Gemiyi terk ettiklerinde "Deniz canavarı silahı" gemiyi yok etmiş.

- Kamabakka krallığında ki Kuma 'da kendini bir yere ışınlamış.

- Egghead adasına geri dönüyoruz. Vegapunk, Luffy' ye hayalinin, dünyanın her yerinde ki insanlara bedava enerji sağlamak olduğunu açıklar. Bu şekilde kaynaklar için başlatılan savaşların önüne geçmeyi planlıyormuş. Vegapunk doğada ki enerjiyi hissedebildiğini ya da hissedebileceğini düşünüyor. (Burayı tam olarak anlayamadım.)

- Ancak yeni bir enerji kaynağı keşfetmeye yaklaştığında karşısına antik bir enerji kaynağı çıkmış. Bu yüzden hükumet onu ortadan kaldırmak istiyormuş.

- Bu yüzden Luffy'den yardım istemiş.

- Luffy : " Tabi ki yardım ederiz. Zaten kafan komik her türlü ederim."

- Vegapunk mutlu olmuş, gidip ihtiyacı olan her şeyi toplayacağını söylemiş. Luffy'ye Laboratuvar'ın en üst katında buluşalım demiş. Bonney'i de getirin diyip ordan uzaklaşmış.

- CP0 adaya ulaşmış. "Vegapunk savunma sistemi " devreye girmiş ve CP0 ajanalarına karşı savaşmaya başlamış. Nami ve yanındakiler neler olup bittiğini monitörlerden izliyorlarmış.

- Shaka, S-Snake, S-hawk ve S-shark ı cepheye göndermiş. Bunların kontrol yetkisini de sentoumaruya vermiş. (Sentoumaru'nun resmini görüyormuşuz ama adada olduğu kesin bir bilgi değil olmayadabilir.)

- 2-3 sayfa'da CP0 nun adanın farklı bölgelerinde yaptığı olayları görüyormuşuz. Stussy ada hakkında her şeyi biliyormuş. Anılarının canlandığını söylemiş. Kaku bir kaç lazer tuzağı ile uğraşırken heyecanlıymış.(Stussy tuzakları biliyormuş ama Kaku'ya bir şey söylememiş.

- Atlas belirmiş ve Lucci'ye saldırmış, Shaka onu durdurması gerektiğini söylemiş. Lucci "Roku Ou gan" kullanmış. Atlas'ın kafası çatlamış ve sonra vücudu komple parçalanmış.( Görünüşe göre hala hayatta ama vücudunun yarısı duruyormuş ve yüzü kırılmış.)

- Bölümün sonunda Luffy ve grubunu Bonney'i taşırken görüyoruz. Bir anda Lucci ve CP0 ile karşılaşmışlar.

- Lucci: " Hasır şapka!? "

- Luffy: " Güvercin adam!!? "

Bölüm sonu. Haftaya ara yok.

(Biraz hızlıca yaptım çeviriyi. Hatalar varsa affola.)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık