o sırada kaido geleceği görememiş mi vay anasını sayın seyirciler. Klasik oda sçması işte.Burada desteksiz sallamışsın. Kaido yumruğun bana gelmeyecek diyor eriyecek çünkü diyor. Adam yumruğu yemeyi düşünmüyordu bile.
o sırada kaido geleceği görememiş mi vay anasını sayın seyirciler. Klasik oda sçması işte.Burada desteksiz sallamışsın. Kaido yumruğun bana gelmeyecek diyor eriyecek çünkü diyor. Adam yumruğu yemeyi düşünmüyordu bile.
Çocukluğundan beri meyve kullanıcısı olan adama meyvesiz küçümsemek neyin kafası? Sanki meyveyi dün yedi.Meyvesiz Luffy, diikensiz kirpiye benzer.
Bacak ne alaka? Adam işte ne güzel kendi bacağıyla dövüşüyor. Sanji’ye eksi çıkmaz buradanKılıçsız Zoro ve Bacaksız Sanji baya iyi ikili olurdu.
Zoro havaya saldırıp duracak yani ? Çünkü Sanji bacaktan ibaret bir karakter.Zorinin kılıçsız teknikleri güreşçi kadın boğazlamışlığı bile var.Kılıçsız Zoro ve Bacaksız Sanji baya iyi ikili olurdu.
Bu konuda farklı düşünüyoruz gibi.Bana göre Luffy'nin Kaido'yu yenememesinin sebebi Kaido'nun meyvesinin ona sağladığı avantajdan dolayı değildi.Luffy uyanış öncesi yenemedi çünkü Kaido'nun meyveden gelen avantajı daha büyüktü. Meyve ile Luffy bunu dengeledi.
Luffy'nin uzun bir süre g4'e gecmeden sürekli Hibrit Mod takılan rom içip haki artıran Ejderha moduna girip çıkan Kaido ile o kadar süre başa baş savaşması baya büyük olay bence.
Böyle bir şey mi kastettin ?Kılıçsız Zoro ve Bacaksız Sanji baya iyi ikili olurdu.
Eee yani, konumuzla torpilin ne alakası var şimdi. Zoro'nun da üç kılıcı var üçü de isimli kılıç ve soyu da Shimotsuki'lerden geliyor al sana torpil. Sanji'de babası sayesinde süper asker olarak doğmuş. Torpilse herkeste var torpil.luffy a dan z ye torpil. Meyvesinde başlayabilirsin.
Haki'si olmadan yumruğu Kaido'ya bu kadar hasar veremezdi. Evet meyvesi sayesinde elini ada kadar büyüttü ama hakisiz o yumruğu sallamış olsa daha Kaido'ya temas etmeden eriyip giderdi, nitekim Ryou+Haoshoku'lu yumruğunda bile yüzü yandı Luffy'nin. Şaşılası olay Luffy'nin o ada büyüklüğündeki koluna ada büyüklüğünde haki basabilmesi olacaktı.Ben Luffy'nin hakisi güçsüz demiyorum ki. Sen haki ile yendi diyorsun. Luffy haki ile yenmedi. Haki desteğiyle meyvesini kullanarak yendi.
Hakili yumrukları uyanış öncesi de yaptı bir şey olmadı. Yenilmesini sağlayan uyanışta ki devasa yumruğu.