Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy uyanış öncesi yenemedi çünkü Kaido'nun meyveden gelen avantajı daha büyüktü. Meyve ile Luffy bunu dengeledi.

Luffy'nin uzun bir süre g4'e gecmeden sürekli Hibrit Mod takılan rom içip haki artıran Ejderha moduna girip çıkan Kaido ile o kadar süre başa baş savaşması baya büyük olay bence.
Bu konuda farklı düşünüyoruz gibi.Bana göre Luffy'nin Kaido'yu yenememesinin sebebi Kaido'nun meyvesinin ona sağladığı avantajdan dolayı değildi.

Bana kalırsa Luffy'nin kullanmış olduğu Ryou Haki, Kaido'nun bu meyve avantajını plase etti.

Bizimkinin Kaido'yu avlayamamasının sebebi bence Kaido'nun saldırılarına kral hakiyi eklemesinden dolayı.

Yani Ryou Haki,Kaido'nun meyve avantajını plase etmeyi başarsa bile kral hakili saldırılara karşı çok fazla iş yapmadı.
 
luffy a dan z ye torpil. Meyvesinde başlayabilirsin.
Eee yani, konumuzla torpilin ne alakası var şimdi. Zoro'nun da üç kılıcı var üçü de isimli kılıç ve soyu da Shimotsuki'lerden geliyor al sana torpil. Sanji'de babası sayesinde süper asker olarak doğmuş. Torpilse herkeste var torpil.

Luffy'nin meyvesi müthişti ama yıllarca sıradan bir meyvesi var sanıyorduk. Buraya kadar Haki'siyle geldi. Ne zaman ki meyve uyandı herkes bahane üretmeye başladı. Kaido'nun Haki konusundaki sözleri yeterli aslında fazla bu konu üzerinde kafa yormaya gerek yok.
 
Ben Luffy'nin hakisi güçsüz demiyorum ki. Sen haki ile yendi diyorsun. Luffy haki ile yenmedi. Haki desteğiyle meyvesini kullanarak yendi.
Hakili yumrukları uyanış öncesi de yaptı bir şey olmadı. Yenilmesini sağlayan uyanışta ki devasa yumruğu.
Haki'si olmadan yumruğu Kaido'ya bu kadar hasar veremezdi. Evet meyvesi sayesinde elini ada kadar büyüttü ama hakisiz o yumruğu sallamış olsa daha Kaido'ya temas etmeden eriyip giderdi, nitekim Ryou+Haoshoku'lu yumruğunda bile yüzü yandı Luffy'nin. Şaşılası olay Luffy'nin o ada büyüklüğündeki koluna ada büyüklüğünde haki basabilmesi olacaktı.

Luffy'nin G5 öncesi Haki/meyve yüzdesi Haki %75 - Meyve %25 şeklindeyse uyanış sonrası bu oran Haki %55 - Meyve %45 olmuştur. Meyvesi avantaj sağlasa da Luffy'yi, Luffy yapan şey meyvesi değil soydan gelen canavar iradesi ve Haki'sidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık