Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068: Bir Dehanın Hayali

Bölüm nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 45 37.5%
  • Orta

    Kullanılan: 42 35.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 27.5%

  • Kullanılan toplam oy
    120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk hayalini açıkladı, luffy de tamam dedi. Galiba vegapunk tayafaya geliyor ..... Uzun bir lucci vs luffy olacağını düşünmüyorum ... Ama Lucci luffye saldırsa, luffy hiç darbe almadan savustursa, sonra yeter ulenn diyip bir tane çaksa ... Oda böyle bir sahne cizecegine , lucci ile luffyi esitmiş gibi çizer yine.... Kaidodan sonra Luffy nin ayrı bir seviyede olması lazım artık...
 
Big Mom'dan herkez korkuyordu Luffy bile korkdu kaçdı yalvardı yapma diye felan hiç değilse bari korksunlar Yonko olarak anılıyor öle düz korsana dalar gibi olmasın bari.
Bence Buggy'i tanıyanların imparator olduğuna inanmaması gibi Luffy'i tanıyanlar da onun imparator olduğuna inanmıyor o yüzden rahat oluyorlar. Önceden tanimayan adam çıksa korkar.
 
Bu cp0'lar aşırı dezavantajlı durumdalar. Hem sayıları çok az hem de tüm ada karşılarında. Bir şekilde bu vegapunk klonlarının beyni ile oynayıp kendi taraflarına geçiremezlerse 2 3 bölümde hepsi patates olacak gibi.
 
Yeni bölümün ingilizcesi dün geldi ama kimse konu açmamış. Bölüm yorumunda kıpraşmaktansa açayım en iyisi dedim. :D

Bu sitenin çevirisini baz alıyoruz konu açarken, o yüzden dünden beridir açılmadı. O nedenle bundan sonra açacak arkadaşlar olursa üstteki siteden çıkmadıkça konuyu açmasınlar.
 
Benim Luffy vslerinde en sevdiğim savaş halen Lucci savaşıdır. Ama Luffy bu uyanış mevzusundan sonra farklı bir boyuta geldi. Yine de Lucci kolay rakip olmayacaktır. Lucci şuan amiral gücünde ise bana süpriz olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık