Alpa'nın cennetini betimlemişsin lan ayaküstüDüşünsene buggy görünüyor ve Zoroyu ter basıyor.
hmm baba sorunu olan insanlara yönelik bi senaryo hiç düşünmemiştim de neden babasını dövüyor durduk yere :S dök içini rahatla konusuna bi uğra sen docTransformers değil de Back to the future böyle bir şey miydi ya tam hatırlayamadım? Luffy geçmişe gidip babasını pataklasın.
Üniversite çağındayken babası zorla berbere götürüp apaçi tıraşı yaptırtmış buna. Şu psikoloji çok normalhmm baba sorunu olan insanlara yönelik bi senaryo hiç düşünmemiştim de neden babasını dövüyor durduk yere :S dök içini rahatla konusuna bi uğra sen doc
Daha spoiler resmi yüklenmeden ter sayısını ortaya koyar reisAlpa'nın cennetini betimlemişsin lan ayaküstü
Dur bir ağlayayım geliyorum.hmm baba sorunu olan insanlara yönelik bi senaryo hiç düşünmemiştim de neden babasını dövüyor durduk yere :S dök içini rahatla konusuna bi uğra sen doc
İntikamımı almalıyımÜniversite çağındayken babası zorla berbere götürüp apaçi tıraşı yaptırtmış buna. Şu psikoloji çok normal
Bölümü okumadım da spoiler resimlerde o sayfayı paylaşmışlardı. Kafanı kestiğine göre şimdi aptal mı oldun demiş bizimkiDaha spoiler resmi yüklenmeden ter sayısını ortaya koyar reis
Bölümü tam okumadım hala biraz üstünkörü baktım. Luffy hakket kafanı kesmişsin aptal mısın şimdi falan dedi mi?
kendisi kusur zaten adamin. tipe baksanaBelki de mükemmelliyetçi birisi olduğu için ufak kusurlarda bile başarısızlık diyordur.