Belki farketmemişsindir, ama Dr. Vegapunk Einstein göndermesi. Dahi ve zamanının çok ilerisinde ya, Oda da müthiş bir gönderme yaparak tipini Einstein'a benzetmiş.Belki farketmemişsindir, ama serinin adı Tek Parça yani Pangea göndermesi var.
Belki farketmemişsindir, ama Dr. Vegapunk Einstein göndermesi. Dahi ve zamanının çok ilerisinde ya, Oda da müthiş bir gönderme yaparak tipini Einstein'a benzetmiş.Belki farketmemişsindir, ama serinin adı Tek Parça yani Pangea göndermesi var.
G5 Luffy karşısında kahverengi giyinecek amaHülagü Han da Sakazuki reis kırmızı giyinirmiş...
![]()
Hayır, yarım attı. Tek fazla kaçar.Fandaş Luffy övmek için Luffy görmeye ihtiyacın yok. Bana destek çıkarsan yeter.
Luffy Kaido'yu havada tekleyerek öldürdü mü öldürmedi mi?
O arzuyu göremedim fandaş olmamış.Hayır, yarım attı. Tek fazla kaçar.
Adamın beynini yıkamışlar. Şevkini kırmışlar.O arzuyu göremedim fandaş olmamış.![]()
Sen yarım attığına mı inanmadın şimdi?O arzuyu göremedim fandaş olmamış.![]()
Daha vurmadan Kaido'nun ödü patladı da öldü demedikçe Luffy fanı sayılmazsın.Sen yarım attığına mı inanmadın şimdi?
Bu konularda garip tutumları var mangakaların ama tüm caponlar böyle değildir herhalde. Yani “ne kadar da karizma bak oğlunu mal gibi bıraktı gitti” demiyorlardır. Muhtemelen fedakarlık gibi göstermeye çalışıyorlar ama beceremiyorlar. Rezil babalar sürüsü resmen serideki belli bir yaş üstü tipler.Orada bu durum bir gelenek mi?
Yasup muydu neydi o da baba olunca oğlunu bırakıp da gitti korsan oldu.Luffy'nin babası da öyle. Roger da mı öyleydi acaba?
Ya bunlar işlerini bitirdiklerini anladıkları anda özgür olduklarını mı düşünüyorlar? "İşimi bitirdim, hadi bana eyvallah"der gibiler.