Ne güzel Law vs Teach okuyorduk... Döndü yine bu lanet yere. Vegapunk arcı olunca bir tık heyecanlanmıştım ama bu 6 Vega muhabbeti hiç sarmıyor beni.
Senin eleman ölmemiş, nerededir şimdi?
Ne güzel Law vs Teach okuyorduk... Döndü yine bu lanet yere. Vegapunk arcı olunca bir tık heyecanlanmıştım ama bu 6 Vega muhabbeti hiç sarmıyor beni.
Boşuna en iyi ajanlardan demiyor yaşlılar. Üstün hizmet ödülü alıp yıllık izne çıkmıştır paşam.Senin eleman ölmemiş, nerededir şimdi?
Ve o sırada ben.Ne güzel Law vs Teach okuyorduk... Döndü yine bu lanet yere. Vegapunk arcı olunca bir tık heyecanlanmıştım ama bu 6 Vega muhabbeti hiç sarmıyor beni.
Zoruna gideceğini düşünmemiştim. Özür dilerim.Dar görüş diyerek sabit fikirli olduğunu gösterdin zaten, gerek yok uzatmaya.
Bence Karma seraphim olsa tadından yenmez. Düşünsene bütün lordların genlerini ve King ve Kaido'nun genlerini tek bir bedende birleştiriyorsun. Efso bir şey çıkar ortaya. Oda bu inceyi göremez ama benim kadar zeki değil.Kaido'nun yanında diğer imparatorları görür müyüz ?
Kizaru Wano'ya! Kizaru Wano'ya! Kizaru Wano'ya! şeklindeki tezahüratlarınız nedeniyle Ryokugyu Wano'da Shanks'ten 100 metre öteden tek yiyecekti az kalsın...Yollasana adaya Kizaru'yu ya ey Oda. Düşecekse düşsün bu arc. Böyle bilinmeyen kişilerle arc mı yapılır ya... Wano marabalarını bile zamanla tanıdık ve sonraki arclarda işlenişleri bitti. Bu arc tam rezalet.
Sanji'nin ayağı kırıldığını kabul etmediğimiz gibi Ryo'nun rezil olmasını da kabul etmiyoruz. Fake spoilercıların oyununa gelmiyoruz. Ryo ile tek sıkıntı ejder sevgisine sahip olma ihtimali.Kizaru Wano'ya! Kizaru Wano'ya! Kizaru Wano'ya! şeklindeki tezahüratlarınız nedeniyle Ryokugyu Wano'da Shanks'ten 100 metre öteden tek yiyecekti az kalsın...
Kizaru'yu bu şekilde görmektense adaya hiç gelmesin daha iyi.
Bu bünye ikinci bir Ryokugyu vakasını kaldırmaz.
ölmediği nerde yazıyor ben mi kaçırdım?Boşuna en iyi ajanlardan demiyor yaşlılar. Üstün hizmet ödülü alıp yıllık izne çıkmıştır paşam.
Şu an bu adada olsaydı Vegapunk'ları kafa kafaya tokuşturup öldürmüştü bile. Seraphime bile ihtiyacı olmazdı.