Shichi'ler değer kazandı ve bu Seraphimler Shichi boşluğunu dolduruyor. Güçlü olmaları şart yani.Sağ kol üstü mü diyeceğiz o zaman Seraphimlere.
Bulgular onu gösteriyorlar.
Shichi'ler değer kazandı ve bu Seraphimler Shichi boşluğunu dolduruyor. Güçlü olmaları şart yani.Sağ kol üstü mü diyeceğiz o zaman Seraphimlere.
Bulgular onu gösteriyorlar.
Jinbe’nin saldırıları içten vurduğu için (Luffy’nin ileri silahlanması gibi), Seraphimler Jinbe için iyi bir eşleşme. (Zoro’nun King’e ve Luffy’nin de Kaido’ya ettikleri yüzünden onların yeneceği bariz zaten)Seraphimler genini aldığı sahibinden güçsüz olduğunu düşünerek, demek ki Jinbei luff-zoro hariç tüm hasırşapkaları tek başına tokatlarmış diye yorumladım.
Sanji'yi gömecek ve övecek bir durum yok ki... Hemen gaza gelmişsiniz.Hem de hiçbir iş beceremeyerek
Forumda sebep olduğu yanlış anlaşılma anlamında dedim. Yoksa ben 144P görsellerden baktığım yerde bile bu tarz bir anlaşılmaya yol açacak bir sahne görmedim. O yüzden üstüne de pek tartışmadım burada.Yanlış anlaşılma mı Aşırı taraflı ya bu spoiler tayfası. Utanmasalar adam tekerlekli sandalye ile geziyor diyecekler
Worstgen spoilerı ile gaza gelip patlayınca ?Lunarian defansı kapalı seraphime diable jambe atıp hiçbir şey beceremeyince fanlarım:
Ayağındaki robotik ayakkabı Sanji daha şiddetli vurup da bu tenekeyi parçalamasın diye manyetik bir biçimde ayağın şiddetini azaltmış. Yoksa Seraphim Jinbe bitmişti.Görende sanacak Seraphime tek atmış. Hasar bile verememiş.
Nasıl yok? Lunarian tekliyordu en son Sanji? Yazılmamış gibi mi davranacağız?Sanji'yi gömecek ve övecek bir durum yok ki... Hemen gaza gelmişsiniz.
Neresine patladığımı mı soruyorsun? Bu kadar erotikleşme sitedeWorstgen spoilerı ile gaza gelip patlayınca ?