Kalbi durdugu için normal. Sonuçta sesi gitti diye düşünülüyor.Orası kurgu evren, ne olacağı belli olmaz. Zaten olaydan sonra öldü tepkisi de geliyor.
Kalbi durdugu için normal. Sonuçta sesi gitti diye düşünülüyor.Orası kurgu evren, ne olacağı belli olmaz. Zaten olaydan sonra öldü tepkisi de geliyor.
Vegapunk Judge'ın mahsülünü ayağındaki ayakkabıyla yere sabitledi. Sence?Şimdi kim kazandı Vegapunk mı Judge' mı ? Hangisinin bilimi büyük ?
Judge sevginin gücünün her şeyden üstün olduğunu gösterdiŞimdi kim kazandı Vegapunk mı Judge' mı ? Hangisinin bilimi büyük ?
Kırılan çıkan bir kemik yok.. Bence bu karşılaşma tekrarlanmalı Sanji ayakkapsız, hakisiz, diable'sız düz bir saldırı yapması gerekiyor ki bilimleri kapıştırabilelimVegapunk Judge'ın mahsülünü ayağındaki ayakkabıyla yere sabitledi. Sence?
Ben kafa yerine kanca koymayı hayal ediyordum ama bu mükemmel olmuş.
Eğer bilimlerini ortaya koyacaksak ve Judge'ın bilimi Vega'nın bilimiyle ortaya gelecekse Oda'nın kalemi kırılsın ki Judge'ın bilimi Vega'nın bilimi önünde diz çöker tövbe isterKırılan çıkan bir kemik yok.. Bence bu karşılaşma tekrarlanmalı Sanji ayakkapsız, hakisiz, diable'sız düz bir saldırı yapması gerekiyor ki bilimleri kapıştırabilelim
Arap spoilercılar bunu defalarca yaptı Amirallere. Aramaki Yamato'dan, marabalardan filan tek yiyordu. Kizaru Shanks'tan korkuyordu.Spoilerda Sanji komaya giriyordu Chopper kalp masajı falan yapıyordu ama raw sayfaları eksik sanırım göremedim