Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'i savunmada bunu kullanırken görmedik. Genel anlamda hep saldırı için kullanırken gördük. Ayrıca bu haki konsepti hala oturmadı. Hyo Emicenin öğretmeye çalıştığı buydu ama zaten Luffy'e sen daha üstününü yapıyorsun diyordu. Dahası bu Zoro'nun King'de kullandığına da benzemiyor. Bak burada silahlar daha çarpışmadan haki savunması yapılmış. King sahnesinde ise kılıçlar birbirine yapışırken haki basılıyor o yüzden patlama gibi oluyor ki fırlayan sadece King olmuyor ikisi de öte taraflara savruluyor.

Senin ne istediğini anlayamadım. DOOM dedin sahneyi attık. Luffy hep DOOM duruyor zaten.:D
Zoro uçabiliyor da benim mi haberim yok? Yer çekimine karşı şunu yaptığını gördük de uçabildiğini sanmıyorum:
Benim ne istediğimi tane tane anlattım önceki sayfada, zaten henüz yapmadı dedin, hala anlayamıyorsan ne istediğimi tartışmaya gerek yok :D

Mop zaten bu haki türünü adam eğitim alırken öğreniyor Big Mom’a karşı bu şekilde savunma yaptı tabi ki işe yaramadı çünkü öğrenememişti yani bunu savunma yaparken görmediğimiz için diğer bölümlerde kullanamama durumu olamaz kullanmadı olur. Saldırısına ekleyen niye savunmasına ekleyemesin bunu bence saçma geliyor.
Seride en çok gördüğümüz karakter "kullanmadı" yani, hiç fırsatı olmadı 500 bölümdür, evet :D

Seride en çok gördüğümüz karakter "kullanmadı" yani, hiç fırsatı olmadı 500 bölümdür, evet :D
Yani saldırısına bu hakiyi ekleyen adam savunmasına ekleyemiyor mu? Ona bakarsan Luffy geleceği görmeyi de öğrendi ama Katakuri gibi gezmiyordu Luffy. Apo geldi ağzına vurdu bonney vurdu bir ben vurmadım. :D serinin yazarı oda olunca normal değil mi?

Yani saldırısına bu hakiyi ekleyen adam savunmasına ekleyemiyor mu? Ona bakarsan Luffy geleceği görmeyi de öğrendi ama Katakuri gibi gezmiyordu Luffy. Apo geldi ağzına vurdu bonney vurdu bir ben vurmadım. :D serinin yazarı oda olunca normal değil mi?
Evet yapamıyor olabilir, sadece vücudunun çevresinde şekillendirmeyi biliyordur. Sen Luffy eline tabanca alsa ben backmen gibi mi kullanacağını sanıyorsun bi anda?

Zoro uçabiliyor da benim mi haberim yok? Yer çekimine karşı şunu yaptığını gördük de uçabildiğini sanmıyorum:
Benim ne istediğimi tane tane anlattım önceki sayfada, zaten henüz yapmadı dedin, hala anlayamıyorsan ne istediğimi tartışmaya gerek yok :D
Uçabilmek ne alaka. Zaten yere yakınlar. Ayrıca aşağı doğru düşmüyor geriye doğru savruluyor. Bu da patlamayı kanıtlar.

Ayrıca Luffy'i fazla savunma yaparken görmedik. Ama bir tane sahne buldum atıyım da bak. Bakalım buna ne bahane bulacan.

En alt panel sol kısım. Balyozu alan savunması ile durduruyor. Ayrıca haki anlamında bence seri çok karıştı. Hyo Emice, iki türden bahsetti. Luffy'e de senin yaptığın benim öğrettiğimden de üst dedi. Sonra Luffy bir de kral hakiyle yaptı bunu. Şimdi bu üst dediği acaba zaten kral hakiyle yapılan mı oluyor yoksa o daha da mı ayrı bende kafalar karışık.

Evet yapamıyor olabilir, sadece vücudunun çevresinde şekillendirmeyi biliyordur. Sen Luffy eline tabanca alsa ben backmen gibi mi kullanacağını sanıyorsun bi anda?
Peki bilmiyor olsun benim için sıkıntı yok zaten bu denli saçma bir yazarlıkla Beckman gibi silahda kullanır Zoro gibi kılıçta her şeyi beklerim ben. Geleceği görmeyi bilen adam 300 bölümde 5 kere geleceği görmüştür onu da kullanmasa şaşmam.

Uçabilmek ne alaka. Zaten yere yakınlar. Ayrıca aşağı doğru düşmüyor geriye doğru savruluyor. Bu da patlamayı kanıtlar.

Ayrıca Luffy'i fazla savunma yaparken görmedik. Ama bir tane sahne buldum atıyım da bak. Bakalım buna ne bahane bulacan.

En alt panel sol kısım. Balyozu alan savunması ile durduruyor. Ayrıca haki anlamında bence seri çok karıştı. Hyo Emice, iki türden bahsetti. Luffy'e de senin yaptığın benim öğrettiğimden de üst dedi. Sonra Luffy bir de kral hakiyle yaptı bunu. Şimdi bu üst dediği acaba zaten kral hakiyle yapılan mı oluyor yoksa o daha da mı ayrı bende kafalar karışık.
Yahu bahane bulmama ne gerek var, önceki yorumumu oku tane tane yazdığım, bak bakalım o sınıfa giriyor mu? Bak 3 mesaj mı ne önce yazdım.
Zoro yer çekimine mi karşı gelecek diyorum orada, adam havada lan, uçsun mu napsın düşmekten başka? :D

Yahu bahane bulmama ne gerek var, önceki yorumumu oku tane tane yazdığım, bak bakalım o sınıfa giriyor mu? Bak 3 mesaj mı ne önce yazdım.
Zoro yer çekimine mi karşı gelecek diyorum orada, adam havada lan, uçsun mu napsın düşmekten başka? :D
Yahu bir sürü sahne atıyorum hepsine bahane buluyon. Hepsinde temassız vuruyor sanki arada bir bariyer var gibi hala bu farklı diyon. Ben de sana farkını açıkla bari diyorum.

Son attığımı da mı beğenmedin? Amiral sahnesinden farkını anlayamadım.

Sol en alt panel. Eliyle balyozu durduruyor bariyerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık