Bugün değilse de elbet bir gün. :dddSen Bepo'dan devam
Bugün değilse de elbet bir gün. :dddSen Bepo'dan devam
Bu maldan medet umduk olan gene Sanji'ye oldu. Bakkal bakkal gezip yere kola şişeleri dökesim varBugün değilse de elbet bir gün. :ddd
Bepo dayak atıyor derken hedef tahtasına dönmüş Sanji çıktı yine karşımıza.Bugün değilse de elbet bir gün. :ddd
Wano'dan sonra ciddi ciddi tartışacak hiçbir şey kalmadı. Her karakter çapını gösterdi. Hemen hemen her fan grubu patlamalar yaşadı. Ya beklentiler aşıldı ya hüsranlar yaşandı ama sonuç olarak tüm gazı gitti tartışmaların.Bundan 5 sene önce olsa şuan ortam yanıyordu ama şuan kimsenin umursayacağını sanmıyorum.
Nika etkisi diyorum buna. Olay sadece benle alakalı da değil genel bir durum.
Akainu'yu dövmeyen kalmadı baksana, herkes teke tek alıyor adamı.trollük seviyeleri birbirine yaklaştı vs.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya; demek ki bu, forum için de geçerliymiş.Akainu'yu dövmeyen kalmadı baksana, herkes teke tek alıyor adamı.
Seride yol bulamayan adamı birinci sıraya koydun sen hiç konuşma benceSonra bana kızıyorlar; "Sanji'yi niye en karizmatik karakterler sıralamasına koymadın," diye. Ben n'apayım şimdi, Oda'ya kızın.
Bunu yabancı forumlara paylaşma. Oda'nın kulağına giderse bu hikayeyi de değiştirir.9 yıl önce Kusura bakmayın artık baya heyecanlıyım bu teori için, çok uzun zamandır bekliyorum ve temel fikri doğrulandı.
[Teori] - Dr. Vegapunk Üzerine
2020 GÜNCELLEMESİ: Aradan 7 yıl geçince haliyle paylaştığım resimlerin ve linklerin büyük bir bölümü patlamış. Bunları yenileyerek başlığın teori kısmını daha kısa açıklamalarla tekrar sunuyorum. Öncelikle, artık pek çok okurun detaylarıyla vakıf olduğu "Enel'in Büyük Uzay Operasyonu" isimli...www.korsanfan.com
Bu maldan medet umduk olan gene Sanji'ye oldu. Bakkal bakkal gezip yere kola şişeleri dökesim var
Yine şunu yapmanın dışına çıkamadı ya. Bahtsızlığı paylaşıyor bunlar. Üzgünüm Sanji. :ddd.Bepo dayak atıyor derken hedef tahtasına dönmüş Sanji çıktı yine karşımıza.