Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama: Meyve hayata döndürdü. Şuraya kadar okudum cevap vericektim gerek kalmadı.
Meyvelerin ekstrem güçleri var. Meyve hayata döndürdü demek saçma değil. Meyvelerle insanlar oyuncak yapılıyor. Ayna dünyaları var. Diğeri okyanusları sallıyor. Bazıları yaraları iyileştiriyor. Enel gibi hayata geri dönenleri de gördük. Beğenmezsin, Mangaka kolaya kaçtı dersin. Meyvesinin değişmesine çemkirirsin felan ama bunlar onu mantıksız yapmaz.

Mantıksız olan X kadar şeyin birisini zaten neredeyse öldürecek bir duruma getirmesiyken 2X'in hiçbir şey yapmamış olmasıdır. Bunun açıklaması çok dayanıklı olamaz. Çünkü X kadar ile zaten ölecek duruma gelmiş dayanıklılık orada ilişlili bile değil konuyla.

Sonra da dalga geçmek için a torpilli kırık meyvesi var diyonuz. Eee adam kırık meyve diye ifade ettiğiniz şeyi olmadan bile bunu yapıyor. Hani nerede eleştiri? :D

Oda, One Piece sonrası mecha manga çizmeyi düşünüyordu sanırım ön hazırlık gibi olmuştur Vegapunk. Sanji yine harcanmış gen uyansa da adamı ezdirerek bitirecek keriyerini.

Zoro sen ne büyük iş başarmışsın be. Seraphim daha saldırmadan sanjiyi aradan çıkardı 😂 diğerleri de çizik atamamış. Dedik o kadar oden bigmom ve kingin vücutları anormal sağlam. King ise ırkı sebebiyle zirve. Adam en sert canlı.

Meyvelerin ekstrem güçleri var. Meyve hayata döndürdü demek saçma değil. Meyvelerle insanlar oyuncak yapılıyor. Ayna dünyaları var. Diğeri okyanusları sallıyor. Bazıları yaraları iyileştiriyor. Enel gibi hayata geri dönenleri de gördük. Beğenmezsin, Mangaka kolaya kaçtı dersin. Meyvesinin değişmesine çemkirirsin felan ama bunlar onu mantıksız yapmaz.

Mantıksız olan X kadar şeyin birisini zaten neredeyse öldürecek bir duruma getirmesiyken 2X'in hiçbir şey yapmamış olmasıdır. Bunun açıklaması çok dayanıklı olamaz. Çünkü X kadar ile zaten ölecek duruma gelmiş dayanıklılık orada ilişlili bile değil konuyla.

Sonra da dalga geçmek için a torpilli kırık meyvesi var diyonuz. Eee adam kırık meyve diye ifade ettiğiniz şeyi olmadan bile bunu yapıyor. Hani nerede eleştiri? :D
O saydığın meyvelerin özellikleri tek tip. Ki yıldırım olsa gene açıklanabilir şok verir kalp yine atar vesaire.
Ölmüş bitmiş bedeni resetlemiyor ama hiçbir meyve durduk yere. Yav meyve yaptı diyince de mantıklı olmuyor bu. Mantık anlayışına hayran kaldım. Ölü olmayan adamın bir şekilde hayata tutunması saçma sapan random her şeyi yapan ölmüş bitmiş adamı resetlemesi kaldırmasından daha mantıklı benim gözümde. Saçma değil demiyorum bak daha mantıklı diyorum.
X şeyde iken Zoro'nun bilinci yerindeydi bu arada. Hatta Chopper'a bas şu ilacı artık filan diyordu. Nerdeyse ölü falan değildi yani. 2xde azraili gördü adam. Hiçbir şey yapmadı demen ayrı komik. Mantıklı değil saçma ama dayanıklılığına gayet bağlanır.
Neyse kime ne anlatıyorsam.

Ya ağır zorocuyum, sanjiyle de dalga geçmek için fırsat kollarım genelde de, ya oda Allah senin belanı versin harbiden
Şu seviyede robota bacak kırdırmak ne ya.

Yonkou kaptanı nasıl hasar alabilir dandik bir robottan ya yazıktır.

Ya ağır zorocuyum, sanjiyle de dalga geçmek için fırsat kollarım genelde de, ya oda Allah senin belanı versin harbiden
Şu seviyede robota bacak kırdırmak ne ya.

Yonkou kaptanı nasıl hasar alabilir dandik bir robottan ya yazıktır.
"Bak şiçilerin yerini bunlar dolduruyor ehehehe" demeye çalışmış Oda. Mavi alev falan kullandırtmayarak, zaten Sanji'nin tam seviyesini göstermemiş. Tam seviyesindeki bir Sanji, Serafim falan dinlemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık