Yani hem saçma bulup hem dayanıklılığa yorman garipmiş peki.Okuma yazman yok mu aga ne diyorum ben orda? Saçma değildi demiyorum bak. Saçma diyorum ama dayanıklılığına yoruyoz evet.
Yani hem saçma bulup hem dayanıklılığa yorman garipmiş peki.Okuma yazman yok mu aga ne diyorum ben orda? Saçma değildi demiyorum bak. Saçma diyorum ama dayanıklılığına yoruyoz evet.
Neye yorcan aga saldırı gücüne mi yorcan? Luffy'nin durumu da saçmaydı mesela ama meyveye yoruluyor.Yani hem saçma bulup hem dayanıklılığa yorman garipmiş peki.
Reis bazı şeyleri oda yaptım oldu der ve olur bu da o durumlardan 20 yıllık meyvenin kami meyvesi olması herhangi bir şekilde altyapısı olmayan bir şeydi ve kılıf uyduramayacağın bir şeydi, Zoro'da ise dayanıklılıkdı vesaire diyemezsin öncesinde ki sahnede adam zaten o acının 1000'de 1'ine neredeyse bayılıyor anladın mı?Neye yorcan aga saldırı gücüne mi yorcan? Luffy'nin durumu da saçmaydı mesela ama meyveye yoruluyor.
Kısacası toparlamak gerekirse bizim tayfa babadan anadan dededen her yerden torpilli yani okuduğumuz seride torpilin uğramadı tayfa üyesi yokNeye yorcan aga saldırı gücüne mi yorcan? Luffy'nin durumu da saçmaydı mesela ama meyveye yoruluyor.
Yok zaten ben torpil 0 diye bir şey demedim. Benim eleştirdiğim olmayan şeyin oldu gibi gösterilmesi. Olay o daha saçma bu daha saçmaya geldi sonra işte.Kısacası toparlamak gerekirse bizim tayfa babadan anadan dededen her yerden torpilli yani okuduğumuz seride torpilin uğramadı tayfa üyesi yok
Ne zaman öyle birşey dedik yok artık.Hatta g2 vuruşlarına bile sinek ısırığı çevirisi vardı xD Yanlış ama eğlenceli çeviriydi.Burada Dof %20'sini bırakmıştır denilmemış miydi?
Kutsalların ataları bu kadar zekiyken bu torunları nasıl bu kadar mal oldu?Robotları barışı sağlamak için ürettilerse gelen düşmana karşı bir şey yapamamislardir. Koca Imparatorluk yazılım hatasından gitmiş olabilir yani.