Kid bu ark gelmeliymiş asıl.Robot mobot var işte. Tırt bölüm geliyor. Yallah hurdaya.
Kid bu ark gelmeliymiş asıl.Robot mobot var işte. Tırt bölüm geliyor. Yallah hurdaya.
Fazla güçlenirmiş reis haksız rekabet olurdu law iyice gözden düşerdiKid bu ark gelmeliymiş asıl.
Ulan çok heyecanlandım, daha Karakuri Adası'nın Tsukimi'nin adası olduğu bile Dünya'da fark edilmemişken oluşturduğum 9 yıldır beklediğim teorimin temel kısmı tuttu. Asıl detayları da tutarsa seri tarihinde benzersiz bir şey olacak, yav bunu Reddit'e falan atayım diyordum bir ara, geç mi kaldık?O robotlar automatalara benziyorsa geliyor gelmekte olan!
[Teori] - Dr. Vegapunk Üzerine
2020 GÜNCELLEMESİ: Aradan 7 yıl geçince haliyle paylaştığım resimlerin ve linklerin büyük bir bölümü patlamış. Bunları yenileyerek başlığın teori kısmını daha kısa açıklamalarla tekrar sunuyorum. Öncelikle, artık pek çok okurun detaylarıyla vakıf olduğu "Enel'in Büyük Uzay Operasyonu" isimli...www.korsanfan.com
Sanji önce robot sınavını geçsin de kaku falan bir kaç beden büyük gelmesin sonraAdamlar Yonkou tayfası olmuş hala robot mobot çıkarıyor karşılarına..Çıkarsana Lucci ve Kaku'yu. Bu Oda iflah olmaz...
Demek spoiler bununla ilgiliydiBenzerlik çıkacak mı bakalım.