İşte sorunda o ya. Bütün mink halkını siluet olsa da çizen Oda. sanki bilerek Bepo'yu çizmedi. Başka mantığını bulamıyorum bunun.Akşam vakti ise görürüz yoksa zor wano da göstermedi...
Tam galibiyet alır mıydı bilemem de baya devre dışı bırakır-mış...Augur dövüşe karışarak BB'yi yenilmekten kurtarmıştır ve dövüşü 1v2'ye çevirmiştir.
Gerçekleri tekrardan söyleyelim.
Law Augur olmasa Karasakalı yenermiş.
Killer'ın bile bir şeyler gösterdiği yerde çizmesi lazımdı. Bu sbs de o zamanlar çıkmıştı zaten. Hazır dolunay var diğerleri döndü bunda tık yok Saçma biçimde devre dışı bıraktı karakterleri...İşte sorunda o ya. Bütün mink halkını siluet olsa da çizen Oda. sanki bilerek Bepo'yu çizmedi. Başka mantığını bulamıyorum bunun.
Valla denize düşüp ölecekmiş. Onu anladım ben. Boşuna Augur kaçalım demiyor. Boşuna kurtarmıyor. Boşuna Law denize zaafınız var demiyorTam galibiyet alır mıydı bilemem de baya devre dışı bırakır-mış...
Denize düşmezdi. Bence karasakal başka şeyleri kendine çektiği gibi, kendisini de karanlık sayesinde başka tarafa itiyor olabilir. Yani kara deliği kendinden uzakta oluşturup kendisini oraya çekerek hızlıca hareket edebilir gibime geliyor.Valla denize düşüp ölecekmiş. Onu anladım ben. Boşuna Augur kaçalım demiyor. Boşuna kurtarmıyor. Boşuna Law denize zaafınız var demiyor
Bu durum Bb nin umrunda değiliAugur dövüşe karışarak BB'yi yenilmekten kurtarmıştır ve dövüşü 1v2'ye çevirmiştir.
Ben olsam depremle yerden dag çıkarırım basit bu kadar sınırsız olmaz güçşerDenize düşmezdi. Bence karasakal başka şeyleri kendine çektiği gibi, kendisini de karanlık sayesinde başka tarafa itiyor olabilir. Yani kara deliği kendinden uzakta oluşturup kendisini oraya çekerek hızlıca hareket edebilir gibime geliyor.
Kraldan çok kralcı olmak.Augur dövüşe karışarak BB'yi yenilmekten kurtarmıştır ve dövüşü 1v2'ye çevirmiştir.
Bepo kontrol edemiyordu sanki sulong formunu.İşte sorunda o ya. Bütün mink halkını siluet olsa da çizen Oda. sanki bilerek Bepo'yu çizmedi. Başka mantığını bulamıyorum bunun.