Kesmişler de olabilirÇok yanlış biliyorsun.
Kesmişler de olabilirÇok yanlış biliyorsun.
Maça korsanlarıEn vasıfsız tayfa Ace’in tayfası mı çıktı şimdi?
Adamlar suyun altından su tükürüyorlar varoş çocuğu edebiyatı yapıyorlar usta... @Montana Bana asıl gariban bunlar gibi geldi toplum algısıyla oynamaya insanların duygularını sömürmeye utanmıyor musunuz hiç mi vicdan yok sizde @Montana @II. Invictus Utanma arlanma olur biraz aylardır Kid ekibi gariban diye millete yutturdunuz. :SLaw ın tayfasının deniz altında güçlü olduğunu biz de bilmiyorduk. Keşke balık adam adasına bunlar gitseydi zıpkınla dalarlardı
Bunların tayfa güçlü çıktı Kid yine gariban kaldı.Adamlar suyun altından su tükürüyorlar varoş çocuğu edebiyatı yapıyorlar usta... @Montana Bana asıl gariban bunlar gibi geldi toplum algısıyla oynamaya insanların duygularını sömürmeye utanmıyor musunuz hiç mi vicdan yok sizde @Montana @II. Invictus Utanma arlanma olur biraz aylardır Kid ekibi gariban diye millete yutturdunuz. :S
Hiç düşünmemiştim bunu.Augur teleport atmasaydı Law BB'yi havada yenmiş olacaktı.
Bunların tayfa güçlü çıktı Kid yine gariban kaldı.
Kandırdığınız insanlar size sesleniyor...Bunların tayfa güçlü çıktı Kid yine gariban kaldı.
K-Room kullaninca kilici icinden geciriyor sadece. Aslinda daha iyi, rakibin hakisi ve dis savunmasi cok gucluyse direk onu pas gecip icerden calisiyor.BB'nin içinden kılıç geçiyor. Yara izi yok. Bari kan aksaydı o kısımdan.
Luffy ve tayfası hariç güzel bölüm.
Amiralim dellenmeye basladi bile. Malum Yonko delmeyeli uzun zaman oldu. Ah ah bir salsalar 82 WCI, 83 Wano, 84 Raftel olacak da…Sakazuki serinin ötesinde bir karizmaya sahip.
Tek paneli ve çizimi bölüme bedel.
K-Room kullaninca kilici icinden geciriyor sadece. Aslinda daha iyi, rakibin hakisi ve dis savunmasi cok gucluyse direk onu pas gecip icerden calisiyor.