Sanjicileri dayanak noktası olarak mı alıyon olum zuhahahahaha.Kız Kaido milletti terörize edecekken karşısına çıktı, 1 saat kapıştı, Kaido'nun kafaya gömçürüp çiziklerle yanından ayrıldı, millet ne var yaptığında herkes yapar diye geziyordu. Law iki tokuşturdu BB ile bi anda KK oldu, bu Op fandomı çok garip bir topluluk. İşin komiği BB hiçbir zaman hasar almayan, saldırı yemeyen bir adam olarak da çizilmedi, şu ana kadar BB kimle kapışsa illa yedi bir şeyler, Kaido öyle miydi?
Sen Law a nefretlisin olum 3 gündür böyle diyon hissediyorum artık. Konuyu Kaidoya getirmenin alemi yok. Kaido gördüğümüz tek full + full çar. Ve o öldü. Artık KK olmak daha kolay. Ağzına vurduğu adam da başka bir yonkou sonuçta. Bir yonkounun ağzına kılıç sokuyorsan beklenti oluşturursun. Ki bunu 2. ye yapıyor Law, tiçi yense yonkou olsa ben itiraz etmem asla. He bence yenemeyecek. Az önce de dedim tiç hep dayak yiyerek başlar vs lerine sonra toplar ama. Lawı da Kaidoyla kıyaslayıp itin götüne sokmaya gerek yok. Kaidoyla kıyaslarsak herkesi itin götüne sokmamız gerekir.