Türkiye’den kaçan doktorlarTayfası demek bile övgü. Yanında dolanan 3-5 doktor.
mizansen
Türkiye’den kaçan doktorlarTayfası demek bile övgü. Yanında dolanan 3-5 doktor.
Daha Nika'yı ölümsüz yapacak, serideki misyonu bitmedi henüz.Teach, Aokoji'yi iyice yancısı yapmış.Law da ölür umarım artık. Adamın serideki tek vasfı ondan bundan dayak yiyip Luffy tarafından kurtarılmak oldu iyice.
Ace örneği alakasız,Teach o zaman imparator değil.Ace de komutan gücünde bir adam.Teach'le karşılaşan zeka yoksunu mu oluyor yoksa yürek mi yiyor anlamış değilim. Law burdan çıkamaz, çıkarsa da çok büyük kayıpla çıkar meyvesini kesin kaybeder. Ace de dalıyordu Teach'e Law da dalacak gibi.
O kuş meyvesi yemiş at yada at meyvesi yemiş kuştu yanlış değilsemPegasus meyvesi Gan Fall’un kusunda degil miydi yanlis mi hatirliyorum? Oyleyse bunlar Skypiea’yi da paket etmis.
Karasakal'ın bigmom dan güçsüz olduğu hiç bir yerde yazmıyor ve bm savaşında bm 2v1 di burda law 4v1 durumdaNormalde Big Mom’ı yenmiş Law’ın o meyve ve hakiyle karasakal’ı alması ya da rahatça kaçması lazım ama hepimiz biliyoruz ki Karasakal, Law’ı yenecek. Oda yine yapacağını yaptı. Acaba sadece poneglyph’leri kaptırıp kaçacak mı yoksa meyvesini de çalacak mı? Law madem yenilecekse Big Mom’la niye dövüştü o zaman? Law’ın meyvesinin gizli yeteneği hala kullanılmadı. Kendini öldürüp, başkasını diriltme gücü var. O yüzden o gücün final savaşında Luffy için kullanılacağını varsayarsak teach’in ope ope’yi alıp Law’ın ölmesi mantıksız oluyor. Eğer teach Law’ı da elinden kaçırırsa Hancock’tan sonra 2.hezimet olacak acaba Oda Teach’i çaresiz ve zayıflamış bırakmaya mı çalışıyor? Bilemedim. Bu arada Aokiji ve Shiryuu, puding‘i kaçırmış sanırım. Meyvesini mi alacaklar yoksa başka bir amaçları mı var bilemedim.