Sanji'nin o tekniğinde beyaz haki var mıdır, onu bilmiyorum. ama Judge'un saldırısyla benzer aslında. Tam sayfa atayım, o da böyle yıldırım üretiyor. Hatta Sanji'ninbacağıyla aynı direkt. Anlık çarpışmadan kaynaklı değil. Sanji hem alev hem de yıldırımı miras almış olabilir.sanjinin ki bir tık farklı gibi. senin attığın iki gücün çarpışması sonucu oluşuyor. queen dövüşündeyse queen uçmasına rağmen bacağında hala beyaz yıldırım duruyor. çizin olarakta farklı sanki. tabi dediğin gibi elementle alakalı olma ihtimali de epey fazla. beyaz haki deyince bu aklıma geldi.
Kalplerde yasayacak. Oda da tam trol. Kalp korsanlarıLaw D nin anlamını çözmeden ölmeyecek rahat ol cerrahcım
Bir dahaki görüşmemizde düşmanız raconu kesti o kadar. Racon da boşa gidecek deseneLaw da tek yiyip Moria'nın yanına hapsederler Luffy'e destekciler belli oldu gene Law'da tayfaya katılır böylelikle.
Chopper'ın tüyüne kıyamaz düşmanız raconu kesiyor. O iş geçeli çok oluyor zaten.Bir dahaki görüşmemizde düşmanız raconu kesti o kadar. Racon da boşa gidecek desene
Shambles ata ata Wanoya kadar topuklar.Kalplerde yasayacak. Oda da tam trol. Kalp korsanları
Bu arada oradan bir şekilde gidebilirse fena olmaz ama durum problem.
önceden sanjinin bacağını bu şekilde görmüyorduk. wanoda öyle görünce haki ile ilgili olduğunu düşünmüştüm. acaba gen uyanışı ile mi alakalı? daha önce hakinin elementleri olabileceği hakkında teori yazmıştım. tilki ateşi kinemon, elektro tekniğini kullanan minkler, sekizli gök gürlemesi gibi tekniklerin altyapısında böyle bir konunun işleneceğini düşünmüştüm. sanjinin bacağı da buraya bağlamıştım. beyaz yıldırımı görünce de daha da ikna olmuştumSanji'nin o tekniğinde beyaz haki var mıdır, onu bilmiyorum. ama Judge'un saldırısyla benzer aslında. Tam sayfa atayım, o da böyle yıldırım üretiyor. Hatta Sanji'ninbacağıyla aynı direkt. Anlık çarpışmadan kaynaklı değil. Sanji hem alev hem de yıldırımı miras almış olabilir.
Law, Augur gibi birisinin gözlem hakisinden kaçamadığı sürece hiçbir yere kaçamaz.Kalplerde yasayacak. Oda da tam trol. Kalp korsanları
Bu arada oradan bir şekilde gidebilirse fena olmaz ama durum problem.