Hepimiz Law'ın meyvesinin ölümsüz yapma özelliğinin Luffy üzerinde kullanılacağını düşünüyordu. Anlaşılan BB ölümsüz olacak.
Garp o meyveyi yese dünyamız... + olarak @Millennium Wizard gözyaşları.Şu Burgess’in meyveyi Garp yese olacaklar? @II. Invictus @Kenny McCormick
Shanks ve Garp bilerek yazılmamış.Bölüm baştan sona mihawk'a yazar
Dünyanın en iyi keskin nişancılarından biri illa ki vardır öyle meziyetleri , Usopp gibi ağlak felan da değil.Garibime giden birşey oldu.Size de sorayım.Akıl akıldan üstündür çünkü.
Law'ın ışınlandığı yeri Van Augur nasıl bilebildi?
Benim tahminim hani Usopp,Sugar'ı ikinci kez bayıltacağı zaman taa 100 metre öteden Sugar'ın varlığını gözlemsel olarak görmüştü ya Augur'da o şekilde Law'ın yakınlardaki adaya ışınlandığını bilmem kaç metre öteden gözlemsel olarak gördü.
Yani Augur gözlem hakisinde serinin zirve isimlerinden biri olabilir beyler.
Siz katılıyor musunuz bana?
Boşa keskin nişancı demiyorlar bunlara. Gözlemde zirve Usopp'un babasıdır. Yasopp'u yenen Augur zirve olacak. Augur'u yenen Usopp'da onun makamını alacak.Garibime giden birşey oldu.Size de sorayım.Akıl akıldan üstündür çünkü.
Law'ın ışınlandığı yeri Van Augur nasıl bilebildi?
Benim tahminim hani Usopp,Sugar'ı ikinci kez bayıltacağı zaman taa 100 metre öteden Sugar'ın varlığını gözlemsel olarak görmüştü ya Augur'da o şekilde Law'ın yakınlardaki adaya ışınlandığını bilmem kaç metre öteden gözlemsel olarak gördü.
Yani Augur gözlem hakisinde serinin zirve isimlerinden biri olabilir beyler.
Siz katılıyor musunuz bana? @Smoker
Burgerss, Garp garp meyvesi yemiş zaten. İhtiyacı yok Garp'ın.Şu Burgess’in meyveyi Garp yese olacaklar? @II. Invictus @Kenny McCormick