Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıcı bir geçiş bölümü beklerken bomba bölüm geldi güzel sürpriz oldu.Oda Law'ı beklenmedik anda yedi yemeyeydi iyidi Law iyi karakterdi üzerine çok durdu karakter gelişimini adım adım izletti bize böyle bir anda paket edeceğini sanmıyorum meyvesi çok sağlam Teach o meyveyi almadan da bırakmaz yani iki arada kaldım bir yanım Law gibi karakteri şimdi yedirmez diyor bir yanım da Teach'ın o meyveyi kaçırmayacağını söylüyor.Law vs karasakal tayfası oldu kötü oldu Law'ın tayfa çok çöp yav Kid de en azından bir killer var en kötü nesilden birisi daha Law'da olaydı iyi olurdu.
 
Lawa yardıma birileri gelecek gibi duruyor.Yıllarca emek verdiği bir karakteri yedirmez bence.Ama Law elindeki birşeyi kaybedecek.3-4 hafta daha dünyadan haberler devam edecek.9 hafta dünyadan haber verecek demşlerdi oda için
 
umarım lawı pezevenklerin elinden çapraz birlik kurtarır. yoksa ace gibi ikinci mfye yol açacak yeni bir olay örgüsü göreceğiz. hatta bbnin meyveyi çalması bile ihtimal dahilinde.

lawın kaçmayıp kazanan herşeyi alır demesi de takdire şayan. puding kaçırıldı, poneler ele geçiriliyor teachin plan tam tıkır işliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık