O olmaz. Law bunların arasından çıkacak aslanlar gibi. Cürmü yetmemiş hiçbirinin. Utanmazlar hep birlikte çöküyorlar tepesineHelvasını yeriz artık senden.
O olmaz. Law bunların arasından çıkacak aslanlar gibi. Cürmü yetmemiş hiçbirinin. Utanmazlar hep birlikte çöküyorlar tepesineHelvasını yeriz artık senden.
Olması lazım artık bunda da olmazsa nerde olucak. Beyaz pofuduk ayı mı tokatlıcak BB tayfasını...
Adama İstanbul’u gösterecek gibiler bakalım nasıl kaçacak
Tayfasından bahsedilmiyor bile ah Law ah! Yeni dünyada Mihawk değilsen tayfa gerek dedik ama dinletemedik.Ordan kaçması imkansız gibi bir şey hayvan sürüsü gibi çökmüş adamlar
Leş gören sırtlan tam lan bunlar tırstım anasını satayım
Kid kimin kılıcını alıyordu acaba? Hmm... dasasd"Law says that a strong Haki can nullify Akuma no Mi's powers. He says too that he learned a lot from the battle against Kaidou and Big Mom. "
10 sene boyunca burada herkesle bunu tartışmamın sonucu verdiği tatmini yaşamak:
Var ya hele bir kurtulsun. Hele bir kurtulsun. Tek başına imparatorluğunu ilan eder. Adamım posta bile koymuş.herkes dengiyle mücadele ediyor demek ki law'unda rakibi teach + tayfası imiş
Pegasus meyvesi Gan Fall’un kusunda degil miydi yanlis mi hatirliyorum? Oyleyse bunlar Skypiea’yi da paket etmis.
Yok öyle değil. BB ile karşılaşmazdı diyordum ben.Olması lazım artık bunda da olmazsa nerde olucak. Beyaz pofuduk ayı mı tokatlıcak BB tayfasını...