Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman atlaması yapmadan seriyi ilerleteceği belli olduğu an fazlaca yardım geleceği de belliydi. Ben en başından beri bu durumdan rahatsızım. Aldıkları yardımlardan bağımsız bizimkilerin bu yaşta bu kadar güçlü olması da saçma çünkü. Mantığı yok. Ama serideki ununu elemiş eleğini asmış diğer karakterlerle kıyaslamak da anlamsız. Ne yapmış o adamlar o yaşlarında da yardım almadan yürümüşler diyelim?

Beklenmedik zamanlarda, beklenmedik kişilerden gelen yardımlardan bahsediyordum.
 
Bonney kesin bizim tayfaya katılacak. Yamato’da yapılmayan acıklı geçmiş karakter hikayesi Bonney’de yapılıyor şuan. Muhtemelen çok acıklı bir hikayesi var. Karakterde tam tayfaya uygun. Tayfaya almazsa bu sefer küfrederim Oda’ya. Ta sabaondy arc’tan beri bekliyorum valla tayfaya girmesini.
 
Son düzenleme:
İşte o ittirme de göze batıyor. Mr 3'in Ace'in anahtarının kopyasını yapıyor. Mr 3 oraya idam platformuna nasıl ve neden geliyor mesela? Orada denizaltı dışında başka onu kurtaracak bir şey yokken, Law geliyor. Bunlar MF zamanı bu kadar göze batmıyordu. Serinin diğer güzel yönleri de kötüleştikçe daha çok dile getirilecek.
Bence bu olaylar alakasız ya. Mr-3 un nasıl geldiği anlatılıyor. Tekrardan izle. Law'un gelmesi de çok acaip değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık