Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach: Yeni bir çaycı açılmış diyorlar gidip bir çayını içelim.
Burgess: Sençooo poneleri çalmayacak mıydık viiiihahaha.
Teach: Doğru diyorsun kaderde çay yokmuş zehahaha.

Ve Croco'ya artı yazar.
 
Meyve o zaman önemli değildi de şimdi mi öneme bindi meyve avcısı için?
Yahu o olayın Law ve Teach'in aynı ortamda ters düşme olayı bile belli değil. Görende şimdi ki gibi bir olay sanır. Coby de "Kahraman" deniyor o olay yüzünden, şimdi Teach dengi mi diyelim sonuçta Teach de oradaydı demek bir şey yapmış gibi bir yorum bu senin dediğin.

Bu noktada Teach ve Law'in o olayda hangi durumlarda kaldığını bilmemiz lazım. Teach'in olayı belki de çok farklıydı o olayda, hedefi yapmak istediği vb bilinmezliklerle dolu şuan olay...

Croconun NWde dolaştığı nerde geçiyor yahu, yine hikaye yaziyon, fare gibi saklanmış Croco ininden çıkamıyor, 2 Yonko düşüyor yine çıkamıyor, denizcilerden rahat nefes almak için abisi Mihawktan el istiyor :)
Nerede dolanıyor? :S

Boşuna mangayı okumuyorsun demiyorum adamın NW girişi bile gösterildi lan sana ne anlatsak boş cidden. Boşuna demiyorum Crocodile iyice ayarlarınla oynadı senin psikolojini bozdu... :hhh:
 
1062 de dikkatimi vegapunk atlasın dediği şey dikkatimi çekti. "biraz daha imkanım olsaydı yaşayan varlıkların yerini tespit edebilir ve havayı kontrol edebilirdim. " diyor. sanki bu lulucia olayında gördüğümüz şeye atıf gibi. acaip fs havası aldım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık