Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bahtına. Bu senin Croc'a + yazdırmak isterken Karasakal, Law'a gitti gibi bir durum değil.
Tamam da o gruptan kim çıkarsa adam pusuya yatmış işte. Moria'ya gitmedi diye onu pusuya düşürmedi mi diyelim? Adam düşünüp yapıyor ezberden "Ben burada bekleyeyim şansa denk gelir biri" demiyor. Rotadan o denk geliyor. Sadece buradan değil adam önemli meyveleri avlıyor 2 yıldır özellikle söyleniyor.

Bu noktada da Law ile karşılaşıyor artık ne dersen. Benim dediğim şey kişilerden bağımsız bir olay Law'i pusuladi diye onu yazdık başkasına yapsa onu yazardık...

Bu hangi sayıdaydı yahu böyle bir şey oldu mu? Kaçırmşım yahu burayı
Bu bölümde oluyor. Teach kuzey tarafına pusu kurmuş. Law'da kuzeyi seçtiği için yolda karşılaşmışlar.

Tamam da o gruptan kim çıkarsa adam pusuya yatmış işte. Moria'ya gitmedi diye onu pusuya düşürmedi mi diyelim? Adam düşünüp yapıyor ezberden "Ben burada bekleyeyim şansa denk gelir biri" demiyor. Rotadan o denk geliyor. Sadece buradan değil adam önemli meyveleri avlıyor 2 yıldır özellikle söyleniyor.

Bu noktada da Law ile karşılaşıyor artık ne dersen. Benim dediğim şey kişilerden bağımsız bir olay Law'i pusuladi diye onu yazdık başkasına yapsa onu yazardık...
Sen diyorsun ki Karasakal bunlara gitti. Croc'a gitmedi. Bu yüzden +.
Croc'u öv öv tamam da Karasakalın bizzat ziyaret ettiği sadece Hancock var.

Bu bölümde oluyor. Teach kuzey tarafına pusu kurmuş. Law'da kuzeyi seçtiği için yolda karşılaşmışlar.

Sen diyorsun ki Karasakal bunlara gitti. Croc'a gitmedi. Bu yüzden +.
Croc'u öv öv tamam da Karasakalın bizzat ziyaret ettiği sadece Hancock var.
Yahu hedeflediklerine bakman lazım. 2 yıldır bu adam için ne deniyor? Meyve avcılığı yapıyor deniyor.

Gelinen noktada Absalom'u alıyorlar Moria bu noktada pusuya düşüyor onu takip edince. Görüyoruz ki pek çok meyve elde etmişler. Nasıl aldılar? Yani sen "Law'a gitmediler" diyorsun ama o gruptan kim gelirse diye rotaya pusulamiş adamlar. Yani saydığım her isme göz koymuş, öncesinde de pek çok meyveyi çalmış adamlar.
Crocoya yazan hiçbir şey yok yahu... :( Zaten lonca lideri olarak sıra Buggy>Mihawk>Croco olarak gidiyor.
Tabi tabi. :hhh:

Buggy'nin önüne Alvida yaz sen bir de. Dofçu olmanın zararlari arkadaşlar olmayın! :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık