Kediyle köpeğin dönüşümden bir şey çıkmadı, haliyle Bepo'dan öyle çok bir şey beklememek gerekiyor.Bitti demeden bitmez.
Güneş=Aslında Dolunay
Buzul = Kutup Ayısı
Adam = Dönüşüm
Gönder gelsin. .d
Kediyle köpeğin dönüşümden bir şey çıkmadı, haliyle Bepo'dan öyle çok bir şey beklememek gerekiyor.Bitti demeden bitmez.
Güneş=Aslında Dolunay
Buzul = Kutup Ayısı
Adam = Dönüşüm
Gönder gelsin. .d
Bir umuttur yaşamak Güzel olur emme...Bitti demeden bitmez.
Güneş=Aslında Dolunay
Buzul = Kutup Ayısı
Adam = Dönüşüm
Gönder gelsin. .d
Kediyle köpeğin dönüşümden bir şey çıkmadı, haliyle Bepo'dan öyle çok bir şey beklememek gerekiyor.
Law'ı kurtarma kampanyamda her şey mümkün. Yakında yabancıları da çekeceğim yanıma. Ölmesini istemeyen kitle var. Integrale'den de pazar sonrası öğreneceğim Japonya kesimini. Oda, ona göre ayağını denk alsın. :dBir umuttur yaşamak Güzel olur emme...
Ace öldüren hayat Law'a neler yapmaz.Law'ı kurtarma kampanyamda her şey mümkün. Yakında yabancıları da çekeceğim yanıma. Ölmesini istemeyen kitle var. Integrale'den de pazar sonrası öğreneceğim Japonya kesimini. Oda, ona göre ayağını denk alsın. :d
Sen benim ikizim olabilirsin.Seri den en sevdiğim kişi olan Law eğer meyvesi gider yada ölümü gibi bir şey olursa seriyi okumayacağım .. ve oda sen nasıl bir adamsın ya nasıl bir adam bana bunu açıkla... böyle bir şey nasıl olabilir ya
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Yılmak yok. :dAce öldüren hayat Law'a neler yapmaz.
Aramaki poz bu yine birileri kral haki mi salmış
Çıkar ya, çıkması lazım. Hele de kral hakiye bu kadar güç yüklenmişken. Aksi hâlde son rakip olmaması lazım. Luffy'de Tanrı meyvesi var, üstüne üç tip hayvan gibi haki var. Teach mryve iptali yapıyor ama Luffy de h. haki ile karanlığın etkisini bertaraf edebilir. O zaman Teach'in ne esprisi kalıyor?Teach’te bile kral haki çıkacağını sanmıyorum. Bu tayfadan kral haki çıkmaz.