Teach vs Law bence de görmeyiz.Bu dövüşün sonucu en iyi ihtimalle 250 chapter sonra açıklanır.
Üçüncü köprü vakası gelecek gibi.Ne alaka? Hiç dövüş görmemişiz gibi yazmışsın.
Üçüncü köprü vakası gelecek gibi.
Yaratıcılık konusunda hemfikiriz.Ben zaten yaratıcılığını eleştiriyorum. Bu arada Burgess hiçbir zaman Garp kadar güçlü olamayacak o meyveye rağmen. Ama hiç kimse ton ton meyvesini yiyen adam gibi kilosunu kontrol edemeyecek. Farkı buradan çıkarıyorum.
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun yav ne adamsın.Yav neler düşünüyor bu Shanks öyle yav.
Law'ın haki kullanıyor da o çıkan beyaz yıldırım haki midir, yoksa meyvenin etkisini salmasından ötürü müdür belli değil. Beyaz haki diye Redon yorumladı. Tek bildiğimiz şey hakin iyiyse bazı meyveleirn etkisini yok ediyorsun. Beyaz haki var mıdır, haki renkli midir, elimizde sıfır bilgi var.Haki dimi? Boşa gaza gelmeyeyim. :ddd.
Her spoilerı yüreği ağzında bekleyeceğim.Teach vs Law bence de görmeyiz.Bu dövüşün sonucu en iyi ihtimalle 250 chapter sonra açıklanır.
Garp'ta ki bari olsun. İlk bu şekilde Law'a haki çizmemiştir herhalde.Law'ın haki kullanıyor da o çıkan beyaz yıldırım haki midir, yoksa meyvenin etkisini salmasından ötürü müdür belli değil. Beyaz haki diye Redon yorumladı. Tek bildiğimiz şey hakin iyiyse bazı meyveleirn etkisini yok ediyorsun. Beyaz haki var mıdır, haki renkli midir, elimizde sıfır bilgi var.
Sanji'nin yaptığına haki diyecek isek Cacci'nin de yaptığına demeliyiz. Daha çok Germa'ya özel o, ki Sanji'nin yıldırımları maviydi. Garp'ın sahnesine bir şey diyemiyorum. Dressrosa'daki güç sistemiyle şu anki güç sisteminde bile farklar bulabiliriz.