Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 sayfa bölüm mü? Zahmet olmuş be kral. 3 sayfa yeterdi.

Sabo, Burgesin ağzını nasıl kırdıysa adam viseris gibi geziyor zuhahahaha keşke gene dayak yediğini izlesek, vasat herif seni.

Hakinin bir meyve etkisini sonradan geçirebildiğini de ilk kez gördük. Bu baya değiştirir dinamikleri. Çoğu meyve işevsiz kalır böyle.
zehir meyvesinin bir özelliğini geçiriyorsa,ışık meyvesini veya öteki meyveleride geçirmesi gerekir diyebilir miyiz. Hakiyle kizarunun lazerinin işlememesi gibi
 
Eşşek Pegasus çıktı bakalım, Sengokunun keçi den ne çıkacak. Şu Burgess denen malı Saboo zamanında rosa da bir öldürecekti işte salak herif yA :(
 
Law serinin başından beri soğukkanlılığını elden bırakmayan devamlı garantici davranan herşeyi planlı bir karakter.Burada Teach'e hodri meydan kazanan herşeyi alır demesi çok şaşırtıcı böyle bir kumara girmesine şuan gerek var mı bilemedim.Tek kafama yatan senaryo bunlardan kaçamayacağız bari son savaşımı vereceksem cesurca vereyim düşüncesi ama yüz ifadesi bundan ziyade senden korkmuyorum seni burada yeneceğim gibi bir hava katıyor.Zaten ikisinden birisi kaybedecekse Teach'in Luffy'nin nihai rakibi olacağı için kaybetmesi imkansız.Teach tayfasını meyveyle donatmış serideki tek korsan gibi korsan olduğunu davranışlarıyla bir kez daha gösterdi.Önce tayfayı güçlendirdi sonra pudding gibi işlevsel bir karakteri kaldırdı şimdi elinde olmayan poneglyfleri Law'dan alacak ve one piece i bulmak için şartları Luffy ile eşitlemiş olacak.Hiç şansını zorlamıyor hiç riske girmiyor poneler için önce gidip BM ile sonra da Kaido ile savaşabilirdi ama hiç o riske girmedi bunu onun yerine en kötü nesil yaptı o da şimdi hazıra çökecek.Bu adamın normal şartlarda serinin sonunda kazananın Teach olması gerek yanlış hamlesi yok herşey planlı hesaplı maksimum başarı oranıyla ilerliyor ama işte seri bir shounen kahramanımız illa gül bahçeleri sunmalı :) Gerçek hayatta Luffyler Lawlar kazanmaz Teachler kazanır hayatın her alanında.İkili arasında ki final savaşı büyük ihtimal son adada gerçekleşecek.
 
Law ve Teach dövüşecek o sırada Teachin tayfası poneglif çalmaya çalışacak, ikisinin dövüşü sonuçlanmadan araya 3. Bir kişi girip o poneglifler benim deyip o alacak. Teache tayfası kaptan başarısız olduk, biri elimizden aldı poneleri deyince Teach dövüşü uzatmadan kaçacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık