Patili şapka takıyor. Çevir ingilizceye üç beş detay daha ekle 10 bin beğenisi var bu teorininBari tutarlı bir şey ataydın. Seriyi türk dizilerine çevirip birde aldatma konusu mu ekliyoruz. jsjhs :dd.d
İşte detayı yakalayan biri çıkıyor illa ki @Ölüm Cerrahı sen at gözlüğüyle bakıyorsan ben ne yapayım? Ten renkleri de aynıPatili şapka takıyor. Çevir ingilizceye üç beş detay daha ekle 10 bin beğenisi var bu teorinin
Killer'a bu kadar değer verdiğini bilmiyordum-Zoro asks Vegapunk to cure the side effect of the SMILE fruit.
15 bin olduİşte detayı yakalayan biri çıkıyor illa ki @Ölüm Cerrahı sen at gözlüğüyle bakıyorsan ben ne yapayım? Ten renkleri de aynı
Kuma ayı demek. Law'ın en iyi dostu da ayı.İşte detayı yakalayan biri çıkıyor illa ki @Ölüm Cerrahı sen at gözlüğüyle bakıyorsan ben ne yapayım? Ten renkleri de aynı
Keşke Luffy ile Zoro kardeş çıksa.
Yapılıp paylaşılsın. Beğeni kadar inananı da olur. Gelecek yorumlardan biri de " Nasıl, Bonney ile kardeşler mi şimdi , yoksa Bonney aslında Lami'mi... :d.dPatili şapka takıyor. Çevir ingilizceye üç beş detay daha ekle 10 bin beğenisi var bu teorinin
Ekle bir sonraki spona. :dd.dİşte detayı yakalayan biri çıkıyor illa ki @Ölüm Cerrahı sen at gözlüğüyle bakıyorsan ben ne yapayım? Ten renkleri de aynı