Hala Luffy-Zoro kıyaslaması mı var. Şaka gibi ya 
Bence sağdaki aokiji. Soldaki topuklu giyiyor gibi.Soldaki Aokiji sağdakinin bir önemi yok.
Anında öldürür ZoroLuffy'i deneme tahtası gibi kullanıyor Oda. Bir kere de Zoro'ya yapsa şöyle bir sahne ne olur sanki. Biricik çocuğu gibi kolluyor Zoro'yu.
Önceki bölümde 2 kişinin big momun adasına geldiğini görmüştük bu bölümde ada donmuş yani birisi kuzan diğeri meçhulNe ki bu ?
Tabi canım Zoro iki yıllık aradan da daha güçlü dönmüştü zaten.Anında öldürür Zoro![]()
@Montana @II. Invictus @RedTeroR şu yaşanır diye yorumladım ne düşünüyorsunuz?Önceki bölümde 2 kişinin big momun adasına geldiğini görmüştük bu bölümde ada donmuş yani birisi kuzan diğeri meçhul
Toplantı iptal. Bir daha bu kılıcı ağzına alma Zoro…Yalnız bu bolümde Zoro'nun ağırlığına ve ayrıca onun için parantez açılmasına sevindim. Hala ağırlığı devam ediyor seride ki ve tayfa da ki. Zaten bu adam yeni KK'nin sağ kolu olacak böyle olması çok normal.
Ve Ayrıca tayfa Yonko olduğuna göre...
Luffy ve Zoro ikilisi artik bu ikilinin seviyesine gelmiştir...
![]()
Öyle zaten. Dressrosa arc erken bitmesin , cebimize para girmeye devam etsin diyeTabi canım Zoro iki yıllık aradan da daha güçlü dönmüştü zaten.![]()
Donutun arasında Shiryu var diye yorumladım.
Olur olur yeriz...