Mesleğimin yüz karasıyımİkna olmadım.
Mesleğimin yüz karasıyımİkna olmadım.
Mesleğimin yüz karasıyım
Senin gibi her kılıçlınin fani mi olalim istiyorsunSiz henüz Cp0 da denizcilerden sayılır ustalığına ,kafa yapısına,olgunluğa o nirvanaya ulaşamamışsınız denizci lobisi elemanları olarak.Ama @sensey şöyle.Sizin daha çooook uzun yolunuz var.
Senin başka birşey olmana gerek yok en büyük kılıç fanı sizsiniz zaten hepsini kolunuzda toplamıyor musunuzSenin gibi her kılıçlınin fani mi olalim istiyorsun
Kılıçlara hurda muamelesi yapıyoruz.Senin başka birşey olmana gerek yok en büyük kılıç fanı sizsiniz zaten hepsini kolunuzda toplamıyor musunuzKimi yiyorsunuz olm siz @II.
Bana daha çok kılıçları uç uca ekleyip Law gibi uzatmaya çalışıyormuşsunuz gibi geliyor beceremeyince öyle uzun kol yapma falan xD başkasına yedirirsin güzel de ben yemem bunlarıKılıçlara hurda muamelesi yapıyoruz.
Luffy mevzusu değil bu , lucci kimi indirdi bu sure boyunca ? Amiral mi , yonkou mu 3. Komutanmı eğer bunlardan birini indirmeden sağkol veya ona yakın seviyedeki zoroyu indirirse saçmalıktan başka birşey olmaz bu.Luffy ile çok eşit savaştı ve savaşı kaybetmesine rağmen diğer karakterlerin aksine sürekli gelişim gösterdiği çizildi. Ev yakmalık bir durum yok.
Yine çaresiz kalınca Law’a yanlama çabaları… yeni şeyler geliştir artık.Bana daha çok kılıçları uç uca ekleyip Law gibi uzatmaya çalışıyormuşsunuz gibi geliyor beceremeyince öyle uzun kol yapma falan xD başkasına yedirirsin güzel de ben yemem bunları