Katakuri: Sonunda anamı dövecek biriKatakuri'ye yazık oldu.
Ya fena canını yakacaklar hatta öldürecekler ya da karasakal saflarına geçecek, kötü bir hayat.
Katakuri: Sonunda anamı dövecek biriKatakuri'ye yazık oldu.
Ya fena canını yakacaklar hatta öldürecekler ya da karasakal saflarına geçecek, kötü bir hayat.
Güçlenmek için değil ısınmak için dağları yıkıyordu garp. Oda seride luffy ağzından reylieg ağzından sürekli bize daha güçlü rakiplerle dövüştükçe güçlenirsin mantığını işlediğini gösterdi karakterlere söyleterek. Bence sen o bölümleri kaçırmışsın.Güçlenmek için dağları yıkan Garp örneği varken, güçlenmek ile dövüş yeteneğini ayırmışsın. Anlaşamayacağız gibi, iyi günler dilerim.
Luffyi yense yenilmiş numarası yapmasa bunlar olmayacaktı.Katakuri'ye yazık oldu.
Hiç bir şey Joy Boy Sun God Nika Luffy olmak kadar kötü olamaz.Buggy'nin adamı olmak var bir de.
Luffy'e en büyük kıyağı Kaido yaptı, Katakuri yine daha masum :dLuffyi yense yenilmiş numarası yapmasa bunlar olmayacaktı.
Bazen bana gelir Enma'yı dert etmeler.Hiç bir şey Joy Boy Sun God Nika Luffy olmak kadar kötü olamaz.
Bir tarafta sağ kol indiren yonkou ya dalan biri , bir tarafta kutsal ejder yanında haki bilmeyen velet tokatkayan biri var.Lucci hep potansiyelli birisi olarak çizildi. Luffy'ye karşı en kafa kafaya dövüşü çıkaran oydu. Zoro'yu yenmesine bile şaşırmam.
Luffy için İchigo 2.0 diyebilir miyiz?Bazen bana gelir Enma'yı dert etmeler.
Luffy ile çok eşit savaştı ve savaşı kaybetmesine rağmen diğer karakterlerin aksine sürekli gelişim gösterdiği çizildi. Ev yakmalık bir durum yok.Bir tarafta sağ kol indiren yonkou ya dalan biri , bir tarafta kutsal ejder yanında haki bilmeyen velet tokatkayan biri var.
Eğer bu dediğin olursa ben çok şaşırım.
Odanin evini ateşe falan vermeleri lazım .