Okumuyorum zaten resimlere bakıp geçiyorum Zoro’nun endamı yetiyor.Beyler yalnız beğenmeyen okumasın.![]()

İnvik ve Montana yemi attım yaklaşmayın.[ ]
Okumuyorum zaten resimlere bakıp geçiyorum Zoro’nun endamı yetiyor.Beyler yalnız beğenmeyen okumasın.![]()
Fantezilerine kılıf aramaOkumuyorum zaten resimlere bakıp geçiyorum Zoro’nun endamı yetiyor.
İnvik ve Montana yemi attım yaklaşmayın.[ ]
Kadın konusunu diyorsan onu ben sorun etmiyorum.Sorun yok işlenişinde,çok fazla gömüyor Sanji'ye sadece xD
Kendini banlatmadı 1 ay ölümünün yasını tuttu cenaze izni gibi düşün.Luffy ölünce kendisini banlattı zaten. Şimdi o konuda savunması yok
Luffy kral olacak diyordu ama olamadan öldü, NİKA'nın yolunu izliyoruz.
Birader sen 3 yıldır yoksun.Luffy ölünce kendisini banlattı zaten. Şimdi o konuda savunması yok
Luffy kral olacak diyordu ama olamadan öldü, NİKA'nın yolunu izliyoruz.
Dofy'nin olayını 3 yılda zor atlattım, sana 1 ay yetmiş. Hehehe.Birader sen 3 yıldır yoksun.![]()
Gözlüğün kırılmasını kimse beklemiyordu.Dofy'nin olayını 3 yılda zor atlattım, sana 1 ay yetmiş. Hehehe.
Dediğimden bu anlam da çıkıyor ama ana karakter için her şey yolunda gider ya genelde, ona değindim ben. Kid gelseydi bu adaya mantığıyla yazmadım.Biraz yanlış değerlendiriyorsunuz bence. Hurdacı Rıza için bu seçenek daha hayırlı. Her yerin metal olduğu adaya gelip gene şaban şaban hareketlerle gte gelseydi geri dönüşü olmayacak şekilde biterdi kariyeri. Bu adada şov yaptığında ise zaten her yer metaldi diye geçiştirildi. Şimdi belki de Raftel'e gidişin anahtarı olan elemanı bulacak. Bir de buradan bakın olaya.