Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nereye giderse orada hep bir ağlamaklı peçeteye ihtiyaç duyan kişilerle karşılaşıyor.

Bizim de Luffy fanları olarak kaderimiz aynı.

Sitede hergün ağlamaklı birileriyle karşılaşmak ve ona peçete uzatmak. Peçeteler çok pahalı beyler ona göre biraz az ağlayın.:D

Biraz yanlış değerlendiriyorsunuz bence. Hurdacı Rıza için bu seçenek daha hayırlı. Her yerin metal olduğu adaya gelip gene şaban şaban hareketlerle gte gelseydi geri dönüşü olmayacak şekilde biterdi kariyeri. Bu adada şov yaptığında ise zaten her yer metaldi diye geçiştirildi. Şimdi belki de Raftel'e gidişin anahtarı olan elemanı bulacak. Bir de buradan bakın olaya.
Dediğimden bu anlam da çıkıyor ama ana karakter için her şey yolunda gider ya genelde, ona değindim ben. Kid gelseydi bu adaya mantığıyla yazmadım.

Kid, Apo tarafından ihanete uğrayıp hapse atılıyor ve ana karakterimiz gelmese, ölecek muhtemelen. Luffy ise kardeşinin öldüğü arc'tan bile nice güçlü müttefik kazanarak dönüyor.

Şu an gittikleri adalarda da durum benzer muhtemelen. Kid yine taşı sıkıp suyunu çıkartacak ama Luffy daha arc başlar başlamaz Bonney ve Vegapunk ile tanıştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık