Bu CP’lerde kabak tadı verdi.Beş para etmez herifleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor.Çok mu zor Vegapunk’ı temizlemek için bir amiral göndermek.Bak Kuzan’a adam halen icraat yapıyor pire için yorgan yakıyor.
Şuan zor olabilir. Lucci ne kadar güçlü bilmiyoruz. Kaku degil zaten, kakudan güçlüdür. who's who ile yaptı vs. jinbe. Kaku ondan güçlüdür lakin jinbe alır zaten. Amiral seviyesi olunca tahmini elbaf'ta bekliyorum bu seviye olacagini, lucci alırlar zaten sanji ve zoro, o zaman zaten amiral de alacak güçte olacaklar.Sanji tek başına teklemeli bütün cp0 yu bence cp0 mu kalmış. kaku kim ya yılların savaş lordu jinbeiyle 1vs1 atacak?
Çok homoerotik mi demek istiyorsunZoro terlemiş.
Who zamanında lucciye denk görülen adam ken luccinin yarı dorikisine sahip ezik zürafa nasıl who dan güçlü olsun ?Şuan zor olabilir. Lucci ne kadar güçlü bilmiyoruz. Kaku degil zaten, kakudan güçlüdür. who's who ile yaptı vs. jinbe. Kaku ondan güçlüdür lakin jinbe alır zaten. Amiral seviyesi olunca tahmini elbaf'ta bekliyorum bu seviye olacagini, lucci alırlar zaten sanji ve zoro, o zaman zaten amiral de alacak güçte olacaklar.
Bu saatten sonra cp0'yu kim takar. Zor vs. olabilir ancak özünde artık bir tehdit degil tayfa için.
Vegapunk Zorolanmış doğru ise.Vegapunk Zoro'dan tırsmış :d, ben de terlemeyi gay sekansa bağlayacak diye bekliyordum sitedeki yorumlardan, yazık oldu