Bonneyin babası çıkar bu vegapunk.Bunca ayrıcalığı anca bu şekilde açıklanabilir.
Chopper'in bile babası çıksa şaşırmam. Ancak birinin anası çıkarsa şaşırırım.Bonneyin babası çıkar bu vegapunk.Bunca ayrıcalığı anca bu şekilde açıklanabilir.
Nami bence çok büyük ihtimalle soylu çıkacak hatta kutsal ejder kökenli bile olabilir. Gayrı meşru ikişki çocuğu da olabilir. Annesi köledir vs…Nami de soylu çıkmaz umarım.
Bu arada Bonney'nin babası Kuma çıkacak gibi, bekleniyordu zaten.
Ben artık Kenny McCormick piece okumak istiyorum... Biz senden devam...Garp: "Ben senin baban(beyazsakalı kastediyor) değilim." deyip Karasakal'ın çenesine hakili yumrukla vuruyormuş bölüm sonunda. Çok net bilgi. Birkaç saate spo gelince görürsün ustam. @II. Invictus
Eskiden korsanmış çünkü gerekli malzemeleri çalarak elde edebiliyormuş. Franky'yi de aldığı malzemeleri mahvediyor diye bırakmış Water-7 de.Franky'nin ailesi korsan değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa yeni bir retcon piece mi oluyor?
Seri bana geçerse, hikaye nerede kalmış olursa olsun bir anda Wano'ya dönüp Wano'ya atom bombası attırırım. Sonra da 15 bölüm Garp vs Teach.Ben artık Kenny McCormick piece okumak istiyorum... Biz senden devam...