Bu dediğin benim bildiğim ortalama Zoro fanı.Anime artık youtube'da ''OAAAAAAAAAAAAAAAAAA WHaaaaoaoooooo thats was awesome, fiuuuu holy duck... yeeeey Zoroooooooo step on me'' diye çığırarak reaksiyon veren tiplere yapılıyor.
Bu dediğin benim bildiğim ortalama Zoro fanı.Anime artık youtube'da ''OAAAAAAAAAAAAAAAAAA WHaaaaoaoooooo thats was awesome, fiuuuu holy duck... yeeeey Zoroooooooo step on me'' diye çığırarak reaksiyon veren tiplere yapılıyor.
Kopyala yapıştır Toei.sanji bölümü gereksizdi bu da gereksiz olmuş. one piece dövüşlerinde özellikle zoro dövüşlerinde alınan o zevk kalmamış, bırakmamışlar.
10 küsür senelik filmde kullandıkları aşırı güçsüz bi karakter üzerinde kullandıkları bitirici hamleyi kingde ışık patlamalarıyla kullanmışlar, bi gram ilerlememiş o günden sonra mentaliteleri. üstelik bu sahne fersah fersah daha iyi, hem film süresine uygun hem de rakibe...
Bence de öyle , evet kusurların bol olduğu bir bölüm ama listedeki diğer bölümlere ve toeye bakınca ben bile oy kullandım ilk kez 10 verdim. he belki on etmez 4 5 6 7 birini verirsin. ama 1 de verilmez harbiden.imdb'de 15 bin kişi 10/10, 1300 kişi de 1/10 vermiş bölüme. 10/10'luk bölüm müydü tartışılır ama bu bölüme 1/10 veriyorsan ya one piece'den nefret ediyorsun ya da başka bir animenin fanısın ve kasıtlı olarak bölümün puanı düşsün diye uğraşıyorsun. beğenmemiş olabilir bir insan bu bölümü ama 1 vermek ne abi? dünyayı kurtaran adamın oğlu filmini mi oyluyoruz?
diyelim ki 1 verenler kny fanı. 1 verdiğin için kny'nin şanına şan mı katmış olacaksın? eğlence sektörünün ürettiği bir yapım bu ve amaç keyif almak. 1 verecek kadar düşmanlık beslemeye ne gerek var ki?Bence de öyle , evet kusurların bol olduğu bir bölüm ama listedeki diğer bölümlere ve toeye bakınca ben bile oy kullandım ilk kez 10 verdim. he belki on etmez 4 5 6 7 birini verirsin. ama 1 de verilmez harbiden.
Onların çoğu izleyici kasan tipler.tıpkı call of duty oynayan streamarlerin hepsinin hileli oynaması gibi.Anime artık youtube'da ''OAAAAAAAAAAAAAAAAAA WHaaaaoaoooooo thats was awesome, fiuuuu holy duck... yeeeey Zoroooooooo step on me'' diye çığırarak reaksiyon veren tiplere yapılıyor.
Dünya genelindeki OP fanlarını, özellikle animecileri özetlemiş. Sadece Zoroculara yamamak olmaz.Bu dediğin benim bildiğim ortalama Zoro fanı.