harbiden bu gif olayı çok şey he .d
harbiden bu gif olayı çok şey he .d
Adama verdiğin cevaba gümledim.
Arkadaşlar bu bilgiyi bu forumda paylaşsak sorun olmaz lakin dışarıya sızmasına izin vermeyelim, teşekkürler.Ben kefilim… Kaynağımız @amaneden Kendisi Oda olur. Forumu gizlice takip etmektedir.
Sen kimsin diye soranın Türk olması... Kanımıza işlemiş bu soru kalıbı. Who are you ya? dese asacaktım bayrakları.Adama verdiğin cevaba gümledim.
Direk odayım dese daha iyi olurdu bence.Adama verdiğin cevaba gümledim.
"Asıl sen kimsin?" denmemiş mi hala?Sen kimsin diye soranın Türk olması... Kanımıza işlemiş bu soru kalıbı. Who are you ya? dese asacaktım bayrakları.
Üzgünüm biraz daha çalışması lazım. Biz o dağı araya Vergo'yu ve SAD'ı alarak kestik. :dd.d@Ölüm Cerrahı Zoro PH Law seviyesine gelmiş diyorlar Seda
Vergo'yu anladım haki kullanıyor ama fabrikayı neden ekleme gereği duydun ki?Üzgünüm biraz daha çalışması lazım. Biz o dağı araya Vergo'yu ve SAD'ı alarak kestik. :dd.d
Ayrı ayrı hepsi kesiliyor diye kalmış aklımda. Sonra sahneye baktım. Fabrikanın olduğu adayı kesiyormuş. Düzelttim sonrasında yorumu. Yani aynı anda Vergo-SAD-dağı kesiyor. :dd.dVergo'yu anladım haki kullanıyor ama fabrikayı neden ekleme gereği duydun ki?
Bizim Jac değil mi o ya?Sen kimsin diye soranın Türk olması... Kanımıza işlemiş bu soru kalıbı. Who are you ya? dese asacaktım bayrakları.