Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vegapunkla ilgili koskoca seride gördüğümüz tek kare.Kafa kısmı görülmediği için Oda açık kapı bırakmış.Resime bakan tabiki kız olacağı zerre aklına gelmez orası ayrı.Bence Yamato nun ben Odenim dediğinin benzerini yaşayacağız.Ufak bir kız vegapunk un çırağı ve ortada ben vegapunk um diye dolaşıyo olabilir.Vegapunk da 60 üzeri yaşı olan bir erkek çıkacaktır.Toriko da melk in çırağı ufak kızda ben melk im diyordu torikoya : )

mODA iyice sıvadı.
Vegapunk nasıl kız olabilir?
Kesin Lütfü'ye aşık olacak bir premses olur.
Sanji Vegapunk' a aşık olur.
Sonra hepsi Zorrrriiii'ye aşık olurlar. BOŞ bölüm.
Leş bölüm.
Aksiyon istiyoruz, kan istiyoruz.
Ekibin ayrılması tüm manga tarihindeki en saçma şey.
Helmeppo ırgat.
Garp sahtekar.
Ben neden One Piece okuyorum ki?

Vegapunku hep 100 yaşında aksakallı dede olarak hayal ettiydim robot kalbi vs ama kız olması… işte master spinjutsu eiçiro oda

Valla ben tashiginin enmayı görünce vereceği tepkiyi bekliyorum. Bir de bir ihtimal nidai kitetsu da ortaya çıktı galiba. Gizli bir yerden katana çıkaran adam gifi vardı. O da demirci olsa gerek. Nidai kitetsuyu zoroya verdi. Tashigi de bununla ilgili konuştu falan. Böylece en iyi 21den 3 kılıcı oldu zoronun.

birkaç kişi dışında kimse kritik noktaya değinmemiş. belki de denizcilerin kaderine teslim edeceği coby için op evreninde daha önce (yüksek ihtimal) hiç yaşanmamış bir şekilde bir korsan, luffy devreye girecek. swords gizli bir oluşum olduğundan coby konusunda harekete geçerlerse sıkıntı olabilir. belki imaj değişikliği ile luffye yardım ederler bilmiyorum.

velhasıl kelam kritik nokta luffy vs karasakalın yaklaştığı.

swords bu olay ile luffye daha da sempati besleyecek, olası wg imhası ile kurulan düzen de luffye biat etmeleri kolaylaşacak hadi bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık