Kimse böyle bir şey demedi sen hayallerini mi yazdın yoksa ?Vegapunk 140 boyunda jartiyerle gezen bir anime kızı mı çıkmış cidden?
Spoilerde sunulan iddia belli, ayrıca Oda gibi bir adamın Vegapunk'ı herkesin hayal ettiği gibi karizmatik ve hafif kırık bir adam olarak çizmeyeceği ortada gibi. Orochi faciasından sonra böyle beklentilerim kalmadı benim. Haa %99 ihtimalle o tuhaf anime kızı Vegapunk değildir, ama çok da farklı bir tip çıkacağını sanmıyorum.Kimse böyle bir şey demedi sen hayallerini mi yazdın yoksa ?
Karizmatık çıkması mühim değil sen farklı yerlere gittin xdSpoilerde sunulan iddia belli, ayrıca Oda gibi bir adamın Vegapunk'ı herkesin hayal ettiği gibi karizmatik ve hafif kırık bir adam olarak çizmeyeceği ortada gibi. Orochi faciasından sonra böyle beklentilerim kalmadı benim. Haa %99 ihtimalle o tuhaf anime kızı Vegapunk değildir, ama çok da farklı bir tip çıkacağını sanmıyorum.
Üç bacaklı sekiz kollu bir garabet çizip bize freak show izleteceğine çizsin bir anime kızı hepimiz yolumuza bakalım.Karizmatık çıkması mühim değil sen farklı yerlere gittin xd