Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğrenirse gider diye düşünüyor. O yüzden umursamazlığını kullanıyor. Luffy Robin'e sana bıraktım dedi. Robin niye söylemiyor orası daha saçma.

Hancock ile Coby ile ilişkisini bilmiyor mu?
Hancock'la ilişksiini tam bilmese bile Koby ile olan dostluğunu hepsi biliyor. Vivi gibi durumu da belirsiz değil hem, Oda'nın klasik sıvaması işte.

Im olayını Robin de bilmiyordur. Yıllarını Dünya Hükümeti'ni yok etmeye adamış Devrimci Ordu'nun bile haberi yokmuş adamdan ya da kadından. Robin ne yorum yapsın buna?
İm için demiyorum. Luffy gazete haberlerini Robin'e bırakıyor. Hancock olaylarını duymuştur. Hadi o olay kapandı Hancock güvende felan ama Coby kaçırıldı felan. Bunlari öğrenince Luffy ne tepki verecekti göstermedi Oda. Robin niye bahsetmedi o da saçma.

İm için demiyorum. Luffy gazete haberlerini Robin'e bırakıyor. Hancock olaylarını duymuştur. Hadi o olay kapandı Hancock güvende felan ama Coby kaçırıldı felan. Bunlari öğrenince Luffy ne tepki verecekti göstermedi Oda. Robin niye bahsetmedi o da saçma.
Adam abisini düşünüyor abisinin yanında Coby kim

Bence Luffy 1 tane kötü haberi aldı canı sıkıldı az daha gorosei basıyordu ondan diğerlerini duymak istememiş olabilir. Birde o mantığa bakın
Kötü mantık. Luffy madem duymak istemiyor; Robin'e "Geçekten kötü bir şey olduysa bana söyle" niye desin?

Luffy'nin dostunu Bb kaçırmış, ama Robin, Buggy Yonko olmuş diyor ve bunu da Luffy zaten biliyordu. Daha önemli meseleri açıklasana çocuğa... Oda her zaman ki gibi Luffy'i ilgilendirecek meselerin üstünü kapamıştır.

Sabo'nun güvende olduğunu sanıyor. Onun hakkında endişeli değildi ki?

Robin'in söylemesi gerekiyordu, Luffy isterse Ace'de olduğu gibi Koby'e güvensin.

Kötü mantık. Luffy madem duymak istemiyor; Robin'e "Geçekten kötü bir şey olduysa bana söyle" niye desin?

Luffy'nin dostunu Bb kaçırmış, ama Robin, Buggy Yonko olmuş diyor ve bunu da Luffy zaten biliyordu. Daha önemli meseleri açıklasana çocuğa... Oda her zaman ki gibi Luffy'i ilgilendirecek meselerin üstünü kapamıştır.

Robin'in söylemesi gerekiyordu, Luffy isterse Ace'de olduğu gibi Koby'e güvensin.
O kadar kötü olması lazım ki Sabodan kötü işte

Saçma tabi hemde epey saçma. Hancock olayını da biliyor Coby de biliyor. BB var işin içinde abisinin celladı desek yeri onu da biliyor. sODA orada biraz sıvadı o konuda hiç tatmin olmadım açıkcası.

Şimdi hala bilgi alıyoruz ve kalkıp yok ya ben bilmesem de olur siz bilin yeter gibi aynı sahne olursa çok can sıkıcı olur açıkcası. Bir insan bu kadar bilgisiz vs olmamlı sen artık bir Yonkou'sun çocuk da değilsin. Dünya da ki bilgilerden haberdar olacaksın tabi ki de...

Sırf bu yuzden adamlar Haki'yi bile 2y sonrası haberdar oldular ne olduğuna dair :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık