Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp & Roger vs Xebec diye manganın neresinde geçiyor tam olarak? Bazı kişiler 2v1 atmışlar diyip duruyor, o kadar okudum görmedim. Büyük ihtimal ya ben fark etmedim ya da bazı kişiler sallıyor ya da başka bir olay var.

Yahu tehlikeli olabilir, bir adayı yeryüzünden siliyor zaten. Fakat bakıldığında "Bu herşeyi etkiler" demenin bir mantığı da yok. Çok özel bir durumu varsa ve etkiliyorsa bu denir zaten ilerleyen dönem. Fakat bunu da bir mantığa oturması lazım ki Sabo ölmediyse durum zaten bu şekilde açıklanır gibi duruyor.

Yani Kaido nefesini yese çok güçlü biri yaralanabilir mesela. Fakat Caribou yese bir şey olmaz. Bu tip şeylerde doğrudan farklı bir şey aramaya gerek yok.

Xebec meyve kullanıcısı olsa bile fark eden ne? Onun olayı bile belli değil. Nasıl yenildiği belli değil. Yani bu konuda sadece söylentiler ve çıkarımlar var. Misal Teach Logia ama bedensel olarak bile hasar alan bir logia fiziksel saldırılardan. O bile eksiliyor buradan mesela...
God valleyle birlikte tarihten silindi denildi

Garp & Roger vs Xebec diye manganın neresinde geçiyor tam olarak? Bazı kişiler 2v1 atmışlar diyip duruyor, o kadar okudum görmedim. Büyük ihtimal ya ben fark etmedim ya da bazı kişiler sallıyor ya da başka bir olay var.
Kayaların birbiriyle iyi anlaşamadığı mangada söylenmişti. Kaido'nun kaçtığı bilgisi de var. Durum böyle olunca 2v1 savaşmışlardır diye tahmin ediliyor. Kesin bir durum yok yani.

God valleyle birlikte tarihten silindi denildi
Tamam da aynı God Valley de olan Garp-Roger-WB-Kaido-BM vb. bir çok kişi yaşıyordu. Yani God Valley'in bu olay sonrasında da yok edilme ihtimali var. Hele ki kutsal ejderler bile oradaymış. Yani Tanrı Vadisi dediğimiz yer bu şekilde yok edilmiş olsa ki öyle gibi duruyor tüm olaylar sonunda veya biterken yapılma olasılığı daha gerçekçi yaşayan kişilere bakıldığında...

Kayaların birbiriyle iyi anlaşamadığı mangada söylenmişti. Kaido'nun kaçtığı bilgisi de var. Durum böyle olunca 2v1 savaşmışlardır diye tahmin ediliyor. Kesin bir durum yok yani.
Bunları ben de gördüm ama net bir şekilde 2v1 oldu denmiyorsa üyelerin yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil. Teori üretmek başka, gerçek olayı söylemek başka.

Tamam da aynı God Valley de olan Garp-Roger-WB-Kaido-BM vb. bir çok kişi yaşıyordu. Yani God Valley'in bu olay sonrasında da yok edilme ihtimali var. Hele ki kutsal ejderler bile oradaymış. Yani Tanrı Vadisi dediğimiz yer bu şekilde yok edilmiş olsa ki öyle gibi duruyor tüm olaylar sonunda veya biterken yapılma olasılığı daha gerçekçi yaşayan kişilere bakıldığında...
O da mantıklı bakalım Oda bu işten nasıl kurtulacak aynı buggy i yonko yaptığı gibi

Im in böyle bir gücü varsa yada kontrol ediyorsa oharayıda ayni şekilde yok edebilirdi. Bu gün robinde olmazdı. Peşinden de koşmazlardı. Kimseninde böyle bir adanın varlığından bilgisi de olmazdı. Ama o zaman değilde neden veya niçin bu güç şu an kullanıldı.
Birde Nikayı bu kadar çok yok etmek istiyorlar. Bu şekilde yok edebilirlerdi. Dressrosa da luffy yeterince vakit geçirdi. Tümkekde de, wanoda da. Yer belli koordinatları belli. İlginç.

Im in böyle bir gücü varsa yada kontrol ediyorsa oharayıda ayni şekilde yok edebilirdi. Bu gün robinde olmazdı. Peşinden de koşmazlardı. Kimseninde böyle bir adanın varlığından bilgisi de olmazdı. Ama o zaman değilde neden veya niçin bu güç şu an kullanıldı.
Birde Nikayı bu kadar çok yok etmek istiyorlar. Bu şekilde yok edebilirlerdi. Dressrosa da luffy yeterince vakit geçirdi. Tümkekde de, wanoda da. Yer belli koordinatları belli. İlginç.
Silahı yeni ele geçirmiş olabilirler belki ya da silahın çalışması için bazı gerekli bileşenler/materyaller vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık