Jasdero ve Devito gibi. Birleşince Jasdevi oluyorlar.söz edildi mi bilmiyorum ama vegapunkun üzerinde punk 02 yazıyor, acaba vega ve punk olarak iki kişi olabilirler mi? Vega 01 ve Punk 02 şeklinde. Punk 02 yazısının bir anlamı muhakkak olmalı. Robot kopya meselesi çok abes kaçar bence onun olacağını sanmıyorum.
Ekonomi bakanı bile olur.Coby Sakazuki'nin kızını kllanarak denizciler içinde yükselmenn yolunu arıyor. Damat yoluyla yükselebilir mi sizce?
Geçen gün aklıma, Eiichiro Oda'nın iki ayrı sözü geldi: Seriyi yakın zamanda bitireceğim. Son savaş, Marineford'u gölgede bırakacak.
Tüm dünya inşallah biribirine girmez yoksa Odanın Wanoda karışık savaşları nasıl çizdiğini gördük.Geçen gün aklıma, Eiichiro Oda'nın iki ayrı sözü geldi: Seriyi yakın zamanda bitireceğim. Son savaş, Marineford'u gölgede bırakacak.
Sonra düşündüm, acaba son savaşın tetikleyicisi Koby mi olacak? Nasıl ki Franz Ferdinand'ın öldürülmesi 1. Dünya Savaşı'nın başlamasının göstermelik sebebiyse, One Piece'deki tüm güçlerin birbirine gireceği savaşı, acaba Koby'nin esaret altında oluşu mu başlatacak? Bir titreme geldi sonra ve panik atak geçirmeye başladım.
Cem Uzan Oda'ya parayı basmış diye yorumladım.Prince Grus'ın adı Pringles cipsten geliyormuş. Pringles, Puringuruzu olarak, Prince Grus da Purinsu Gurusu olarak okunuyor.
Vega ve punk adında iki kişi mi. Olabilir mi böyle bir şey lütfen olsun çünkü.söz edildi mi bilmiyorum ama vegapunkun üzerinde punk 02 yazıyor, acaba vega ve punk olarak iki kişi olabilirler mi? Vega 01 ve Punk 02 şeklinde. Punk 02 yazısının bir anlamı muhakkak olmalı. Robot kopya meselesi çok abes kaçar bence onun olacağını sanmıyorum.
Tüm dünya birbirine girmese de savaşları kötü çizeceğini düşündüğümden benlik sıkıntı yok. Luffy'nin savaşları hariç, savaşları özenerek çizmiyor.Tüm dünya inşallah biribirine girmez yoksa Odanın Wanoda karışık savaşları nasıl çizdiğini gördük.
Vega ve punk adında iki kişi mi. Olabilir mi böyle bir şey lütfen olsun çünkü.