Alfa karakterler öyle olur zatenLuffy mi? Luffy doğumundan itibaren bi yonko bencilliğinde zaten.
Alfa karakterler öyle olur zatenLuffy mi? Luffy doğumundan itibaren bi yonko bencilliğinde zaten.
En güncel bölümün yorum konusunda en güncel bölümden bilgiler içeren bu yorumu spoiler olarak algılayacak Smoker'lar mı var diyorsun aramızda?Spoiler içine alın dostum şöyle şeyler yazarken aramızda geleceği göremeyenler de var.
Mangakanın daha çizmeye başlamadığı bölümün repliklerini görünce canı sıkılacak arkadaşlarımız olabilir. Yazdıkların 1 aya mangada, net.En güncel bölümün yorum konusunda en güncel bölümden bilgiler içeren bu yorumu spoiler olarak algılayacak Smoker'lar mı var diyorsun aramızda?
Açılır bi anket beUsopp normalde yüzüyor diye hatırlıyorum ben. Hatta Nami bunu bıçaklıyor gibi yapıp başka bir yerde su yüzüne çıkıyordu. Trolüne böyle bir şey cizmediyse "Usopp zayıf boğuluyor" falan diye böyle bir şey olması lazım mantıken.
Hatta Usopp'un Robin'i kurtardığı bir sahne bile var. Şimdi kendini kurtaramıyor...
Açarız da bu Oda'ya güven olmuyor. Boş boş çizmek için çizmiş de olabilir. Fakat ciddi ciddi Usopp iyi bir yüzücü ve bu şekilde çizmesi saçma geldi bana.Açılır bi anket be
Vegapunk reis aldı hepsini sıkıntı yok.Usopp boğulur musun artık , ne olursa öl de artık tayfada ekstra bir yer açılsın. Zaten hiçbir şey beceremiyorsun en azından meyve kullanıcılarından iyi yüzmeyi becer
İfrit jambe + Zoro'nun isimsiz bir kesişinden sonra 1000 yıl geriye gider teknolojisiVegapunk reis aldı hepsini sıkıntı yok.
Tashigi beni dinle, korsanlar kötüdür. (duman üfler) Hasrış şapka da bir korsan gevgevgevSoruların adamı ne zaman ortaya çıkacak? @ch3rlo @Monkey D. Dragon
Soracağı ilk soru ne olacak merakla bekliyorum.
Usopp bir tek şu adam gibi olabilirsen affederim seni.Alsa alsa Wanodan çalmıştır Usoppada Zoan yakışır aslında.