Franky'den bu arc robot şov bekliyoruz.Çok iyi sahne.
Umarım Franky ve Smoker'ın parladığı bir arc olur.
Franky'den bu arc robot şov bekliyoruz.Çok iyi sahne.
Franky bu arc hak ettiği ödülü ve güç artışını alacaktır. Hatta tek arclığına Jinbei ve Sanji'yi geçip ilk üçe girebilir. Sanji de beşinci sıraya düşer artık umursayan yok nasılsa :sÇok iyi sahne.
Oda'nın yapacağı bilim ne kadar bilim olacaksa artık. dasdas Klonlama var, bir ırkın tüm özelliklerini ekleme var, meyve yapma var, ama uçak yok, soğukta hala ceket giyiyor... Günlük yaşantıları kolaylaştıracak hiçbir icat yapılmamış koca evrende.Hiç yerli olmazsa daha da iyi olur. Hatta her bölüm Vegapunk'ın çeşitli icatlarını göstersin bize. Franky ile beraber on bölüm lab turu yapsınlar biz de okuyalım. Yeter bu kadar köylülük ve acıtasyon. Biraz bilim görelim.
Orada rüzgarda uçan yonkou izledikleri için hazırlıksız yakalandı ReisZoro meka köpek balığını görür görmez 2 ye bölmemiş. Demek ki enmayı tutmuyorsa anlık olarak, özgür değil.
Yakında bu Luffy yüzemiyor ne biçim yonko demeni bekliyorum usta...Orada rüzgarda uçan yonkou izledikleri için hazırlıksız yakalandı Reis
Smoker reis canavar 3'li ile biraz kapışsa yeter gider. Oda kesinlikle ona da power-up verecektir bu arc.Çok iyi sahne.
Çöp poşeti gibi rüzgarda savrulmasın yeter ya o kadar üst düzey beklentilerimiz yok xDYakında bu Luffy yüzemiyor ne biçim yonko demeni bekliyorum usta...
Vegapunk'ın sabit bir bedeni yok, bilincini genç kızlara falan aktarıyor olabilir diyorlardı. Bu metalden köpek balığına da ilkel arzuları falan aktarmaya çalışıyormuş. Böyle bilinçle ilgili bir şeyler kurguladıysa ilginç olabilir. Onun dışında Wano'dan beri Odadan beklentim yok zaten. Bu arc da batırırsa brolarla croco gömmeye devam.Oda'nın yapacağı bilim ne kadar bilim olacaksa artık. dasdas Klonlama var, bir ırkın tüm özelliklerini ekleme var, meyve yapma var, ama uçak yok, soğukta hala ceket giyiyor... Günlük yaşantıları kolaylaştıracak hiçbir icat yapılmamış koca evrende.