Luffy - Nika ilişkisi için çok teori var;özgür olma olayına gelecek olursak. luffy meyvesini uyandırdığını anlamış. uyanış kullandığım da demiyor da özgür olduğum da diyor işte. kendi terimini üretmiş, çok takılmayın.
Luffy Nika'nın farkında olursa onu içinde saklamaz Nika abi Allah kardeş çekmedikçe.Luffy - Nika ilişkisi için çok teori var;
Şimdi aklıma Hulk örneği geldi. Bruce ile Hulk farklı kişiliklere sahip Bruce bayılınca/ölünce/çok sinirlenince vs Hulk görünüyor. Luffy'de de böyle bir durum olabilir. Luffy öldü Nika göründü, Luffy yeri gelince veya çok zorlanınca kontrolü Nika'ya devredecek.
- Luffy öldü, Nika (Şeytan Ruhu) günyüzüne çıktı
- Luffy Nika'yı yeyince tüm kişiliği Nika'ya dönüştü
- Naruto'daki Kuyruklu- Konak ilişkisi
- Toriko'daki Şeytan-Konak ilişkisi
Umarım dediğin gibi olur. Benim isteğimde o yönde. Şimdilik numbers ederler mi meçhul.
Swords timi eski kafalı denizcileri barındırırsa konsepte uymazdı. Yeni çağa yeni bir ekip lazımdı ve yeni ekibi oluşturacak bu genç denizcilerin amiral seviyesinde olmasını beklemek zaten tuhaf olur. Potansiyelli ve hızla yükselen gençlerden oluşması gayet ideal. Bu ekip ileriki bölümlerde sükse yapabilir.
Nike ve yanında 50 kişi boyayacak demek istedin sanırım.Rota yeniden oluşturuluyor. Teach bekle,şimdi ananı laciverte boyadı Monkey D. Luffy.
konak ilişkisi olmasını çok isterim. meyvenin iradesi olduğu ve bilinçli bir şekilde kaçtığı söylendi. öyle olursa hem sırıtmaz hem de güzel olur.Luffy - Nika ilişkisi için çok teori var;
Şimdi aklıma Hulk örneği geldi. Bruce ile Hulk farklı kişiliklere sahip Bruce bayılınca/ölünce/çok sinirlenince vs Hulk görünüyor. Luffy'de de böyle bir durum olabilir. Luffy öldü Nika göründü, Luffy yeri gelince veya çok zorlanınca kontrolü Nika'ya devredecek.
- Luffy öldü, Nika (Şeytan Ruhu) günyüzüne çıktı
- Luffy Nika'yı yeyince tüm kişiliği Nika'ya dönüştü
- Naruto'daki Kuyruklu- Konak ilişkisi
- Toriko'daki Şeytan-Konak ilişkisi
Sen konuşana takılmışsın, ben Luffy'nin haala yaşadığına bile inanmıyorum.Siz orada konuşan Nika mı diyorsunuz? Ben hep Luffy söyledi diye düşünmeniz üzerinden yorumladım.