Bunların kaptanı X Drake değil miydi? Altında koramiral olması saçma olur.
Bilmiyorum da, rütbeler düşük geldi bana.
Bunların kaptanı X Drake değil miydi? Altında koramiral olması saçma olur.
Belki kılıçta rütbe çok önemli değildir.Muhatap alınan denizci komutanın Tuğamiral olması sıkıntı. Albay'ın bir üstü. Çerez niyetine Koramiralin yenildiği dünyaya bunu mu gönderdiniz?
Kairosekili muştası vardır kesinBence garp çıplak elle değil muşta ile dövüşüyor.
Kaptan X Drake ise ondan rütbeli bir Sword üyesi saçma olur. Ha onun da üstünde biri varsa o olabilir belki üst rütbeli. Perde arkasından yöneten falan.Bilmiyorum da, rütbeler düşük geldi bana.
Kaptan X Drake ise ondan rütbeli bir Sword üyesi saçma olur. Ha onun da üstünde biri varsa o olabilir belki üst rütbeli. Perde arkasından yöneten falan.
X Drake bu gözükenler içinde en rütbelisi gizli göreve girmeden önce Rear Admiralmis bir de koramirallige terfi etmesiyse. Bu şapkalı adam X Drake'den güçsüzdür. Coby ve X Drake'den başka kayda değer biri yok şuan.Öyle bir ekibin liderinin direkt sızma eylemine girmesi de tuhaf aslında. Birisinin operasyonu yönetmesi lazım. Bence daha üst bir yetkili olabilir.
Kendini hafife alıyon Adamı Oda Hala göstermediyse bizden beklediği şeyler var demekki hem Vegapunk'un yanında gelişmiştir. Kuma gibi olmuştur.Yahu Smoker nasıl düşman olsun? Luffy ona bir bilemedin iki kere vursa yener zaten.
Var üstü zaten SengokuÖyle bir ekibin liderinin direkt sızma eylemine girmesi de tuhaf aslında. Birisinin operasyonu yönetmesi lazım. Bence daha üst bir yetkili olabilir.
Hayalleri tüm adayı birleştirmekti bence al sana spoiler***Bu hanım efendi vegapunkın uzaktan kontrol ettiği robotic sistem. abalmızın kolunda "PUNK 02" yazıyor, shark üzerinde ise "PUNK 03". İkiside vegapunkın projeleridir.
***Bir önceki bölüm içinde aklıma takılan bir detayı paylaşmak isterim. Luffy hayalini paylaştı ve merakımız daha çok arttı. fakat aynı hayale korsan kral sahipti. Luffy'nin hayalinin ne olduğunu keşfetmemiz için en önemli ipucunu kaçırdığımızı düşünüyorum. Roger, luffy ile aynı olan hayalini gerçekleştirdi mi? yoksa gerçekleştiremeden hakkın rahmetine kovuştu.