Drake ne oldu ya en son Onigashimada yatıyordu oda Kaido'nun adamları gibi bi anda seriden silindimi.Denizci komutanının, ''şu an Drake için de bir şey yapamayız'' demesi canımı sıktı. Bırakalım da ölüler ölü kalsın.
Drake ne oldu ya en son Onigashimada yatıyordu oda Kaido'nun adamları gibi bi anda seriden silindimi.Denizci komutanının, ''şu an Drake için de bir şey yapamayız'' demesi canımı sıktı. Bırakalım da ölüler ölü kalsın.
Yapmış zaten. Adamın genleriyle oynamış. Allah bilir neresinden nasıl kan almıştır.
Drake'in durumunu bilmiyorlar işte,yaşıyor olsa bile kurtaramayız demişler.Denizci komutanının, ''şu an Drake için de bir şey yapamayız'' demesi canımı sıktı. Bırakalım da ölüler ölü kalsın.
Garp'ın zirvedekilerden biri olduğunu biliyorum. İmparator karşıtlarının ağzına laf verilir diye öyle söyledim .Koramiral olarak mı görüyorsun Garp'ı ??? Adam filo amiralliğini reddetmiş denizcilikte en üst mertebeleri reddetmiş hala Koramiral olarak mı görüyorsun cidden.
Şu serinin One Puchman'ı bu adam. Tüm herkeste Meyve veya Meyve olmasa da ellerinde silahları varken bu adam çıplak elleriyle korku salıyor millete 70-80 yaşında bile...
Roger meyve yoksa kılıçla, WB meyva + Bisento, Kaido meyve + Balyoz, BB meyve + 3 farklı silah, Shanks meyve yok ama kılıç... vs. vs. Bu adam elimlen dayı elimlen diyerek milleti yusuf çektiren cesur yürek Garp... Bu adamı kalkıp tartışmayın yani oturup izleyin sadece.
Tövbe için gerekçe lazım. Yalnız akabe cemresine tek atar reisUmarım gitmeden önce kumara bulaşmaz.
evet orası öyle ama Oda bu bahsi açtığına göre bence Drake'i kesin diriltecek.Drake'in durumunu bilmiyorlar işte,yaşıyor olsa bile kurtaramayız demişler.
Savaş sırasında bizimkilere yardım eden ve sağ kalan herkesi gördük. Ölen isimli karakterlerin(Ashura ve Izo) mezarı da gösterildi ama Drake en son iki seksen uzanıyordu Hawkins'in yanında. Dirilmez umarım.Drake ne oldu ya en son Onigashimada yatıyordu oda Kaido'nun adamları gibi bi anda seriden silindimi.