Hepsini anlarım da bölümde İmu vardı la ada yok etti skfldlrlDış dünyacılar: Yeter artık tayfa tayfa. Biraz da başka şeyler anlat.
Hepsini anlarım da bölümde İmu vardı la ada yok etti skfldlrlDış dünyacılar: Yeter artık tayfa tayfa. Biraz da başka şeyler anlat.
Oda bize özellikle New World'ün ağırlığını veremediği için mecburen Zoro'ya böyle laflar söyletiyor. PH'de de dikkatli ol vs demişti.Samimi gel mi? Nami anlatıyor olayı. Sanji normalde öyle gidecek bir adam mı? Bu adam TB arc'ta senin büyük hayalin var ben ölürüm diyip Zoro'nun önüne geçmiş biri. Sanji keyfinemi gitti yahu. Zoro bomboş bir tribe girmişti. Ağır saçmalamıştı orada.
Garpı kadtettiysen tamam ama gerisine cık, reddedildi.Gören gözler için her bölüm amirallere yazıyor..
Orada Zoro'ya ateş ediyordu ama. Birde Kutsal Ejdere saldırmanın ne kadar sorun çıkaracağının farkında değildi bence.Adam kutsal ejder kesmeye çalışıyordu 2 yıl önce...
Im hala silüet deniyor, ada yok edilmesi bize ne kattı? Adaların silindiğini zaten biliyorduk. Eldeki bilgilerde bi bok yok, öncesinde bildiğimiz şeyler, yeni bilgi gelirse değişir.Hepsini anlarım da bölümde İmu vardı la ada yok etti skfldlrl
Sir Crocodile'ın gözleri de bunu görüyordu.O gözler Montana'nın gözleri ise en son bunu görüyordu.
Şaka maka kancaya kral haki yakışmış. @Sir CrocodileSir Crocodile'ın gözleri de bunu görüyordu.
Tayfa beyinsiz dememek için tuttum kendimi. Sonra marimocular darılmasın.Zoro tayfanın beyni çıktı.
Orda yapması gereken şey kral haki yayıp tayfaya adam olun lan çekmesi.Tayfa beyinsiz dememek için tuttum kendimi. Sonra marimocular darılmasın.
Luffy geçen bölüm de Namiden dayak yemişti, aslanım biraz fazla gevşetmiş ipleri. Böyle göründüğüne bakmayın ciddi zamanlarda liderlik vasfı var