Nika bedeni ele geçirir geçirmez hükümete saldırmaya niyetleniyor da Zoro frenliyor işte.Nika kaptanlığı Zoro'ya devretmiş olabilir zaten gevşek bir kişiliği vardı
Nika bedeni ele geçirir geçirmez hükümete saldırmaya niyetleniyor da Zoro frenliyor işte.Nika kaptanlığı Zoro'ya devretmiş olabilir zaten gevşek bir kişiliği vardı
Ben o topa girmiyorum artık. Milyon kere tartıştım, sıktı. Zoro adamdır.Zoronun bu konuşmalarını itici yapıyor bazen de neyse. Burası çıksın daha net anlarız.
Ama Sanji konusunda ağır saçmalamıştı, çünkü Sanji zaten tayfayı kurtarıp onları daha fazla bulaştırmamak için tek başına gitmişti. Bana göre tutar tutmaz kafasındakiler o başka mevzu ama hem zouda hem tümkekte Sanji lazım olanı yaptı. Luffyyi dövmesi dahil.
Eğer orada Zoro anlatılanları düzgün dinlese ve “işine karışmayalım vardır bir bildiği” mantığında bir atar yapsa kendisine daha çok uyardı. Ama Luffynin zaten daha baada savaş ilan ettiği kadın Linlin ve Sanji de tayfayı özellikle bulaştırmayıp kendi gitmiş. Burada öfkesinden ağır saçmalamıştı.
Luffy'ye yakışmadı. Nika göreve.Luffy de "ben kaptanım gidiyoruz, işte o kadar" diyememiş diye yorumladım.
Zoro hepsini ölümden kurtarıyor işte.Zoro bırakta luffy imu samanın olduğu yere gitseydi