Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İm harita meyvesi olabilir. Haritaya saldırması o harita üzerinde felaket yaratabildiği anlamına geliyor olabilir. Luffy nin hayali korsan kral olmak değil mi herkes biliyor zaten. Yinede herkesin saldırdığı bır durum varsa demekki farklı bir şey istiyor.
 
Luffy, Shanksın tayfayı yenecek tayfa diyordu. Sıradaki inecek adam Shanks mı? Luffy'ye konduramıyorum gerçi ama dostça bir mücadele olursa bir şey demem.
 
Aniden olduysa uçamaz gibi. Direk denize gömülmüş olabilir.
Daha denize düşüpte ölen kimse görmedik. Deniz taşı gibi mutlak bir güç var o bile kullanılmıyor seride doğru düzgün. Daha geçen bölüm, Karasakal Hancock'a bir deniz taşı kelepçe taktırmıyor; seni bırakırsam yok şöyle olur yok böyle muhabbeti yapıyor.

Denize düşüp ölme ihtimali var ama o topa girilmiyor hiç.
 
Bu Im denen kolpa'da başka güçlü adamlar ya da silahlarda var. Satranç oynar gibi "bugünde burayi vurak, yarin şu ölsün" diye gidiyor.

luffy'de tam geldi geldi ucuna sonra hayal falan. Oda zaten birseyler yapmadan durmayacak.

Bonny'nin meyve aslinda güçlü. Shinobu'ya benziyor da. Ancak daha güçlü. En son kuma olayinda gözüktü. Denizde degilde adada gördüler ise şuanki durak elbaf olmayabilir.

Gökten düsen şey muhtemel bir silah ancak sabo'nun ölecegini sanmam. Aklıma pluton geldi. Tek vurus ile bir adayi iz olmadan yok eden güç. Antik silah olmayabilir bu şey her ne ise.
 
Son düzenleme:
Bu patlatılan ada sanırım devrimci 4 komutanın ilk gözüktüğü birlikte halkı cesaretlendirip devrim yaptıkları yer. Madem böyle bir imkanın var, yollasana İvankovun adasına, Dragonun orda olduğunu biliyorlar, telefonları dinliyorlar ama yok, devrim yapılan adaya bomba :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık